Studeren vanuit huis via e-learning

Dat u de komende weken thuis moet blijven in verband met het coronavirus betekent niet dat u niet (verder) kunt studeren. Met behulp van e-learning studeert u namelijk eenvoudig vanuit huis, op door u gekozen tijden. Bent u al gestart met een van onze klassikale opleiding van NIBE-SVV? Dan zetten wij dit indien mogelijk om naar een opleiding in onze Virtual Classroom. Wij zullen in dat geval zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Op deze pagina leest u meer over onze virtual classroom.

Studeren via e-learning

Als u kiest voor e-learning, dan volgt u een opleiding op eigen gelegenheid, op een tijd en plaats die u uitkomt, onder persoonlijke begeleiding van een docent. De opleiding duurt even lang als de reguliere dag- en avondopleiding. Daarnaast neemt u deel aan dezelfde examens. Via de online leeromgeving eConnect heeft u regelmatig contact met uw begeleider, maar ook met medestudenten. Zo krijgt u toch de inspiratie en motivatie die u anders in bijeenkomsten zou opdoen. Voordat u aan de opleiding begint, bespreekt u telefonisch de leerstof met uw begeleider. Voor de afronding van uw module heeft u opnieuw contact. Zo weet u precies wat er van u wordt verwacht tijdens het examen of de afrondende opdracht. 

Verschil virtual classroom en e-learning

E-learning is niet hetzelfde als studeren in onze virtual classroom. Bij de virtual classroom zit u achter uw eigen computer op een vast tijdstip samen met uw medestudenten en de docent. De docent geeft online een interactieve les. Bij e-learning studeert u in uw eigen tijd en op uw eigen tempo. U kunt dus uw eigen tijd indelen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u kinderen heeft die ook vanuit huis les krijgen en uw aandacht vragen. Hieronder zetten wij de voordelen van zowel e-learning als de virtual classroom op een rij, zodat u een goed afgewogen keuze kunt maken voor de variant die het best bij u past.

E-learning Virtual classroom
- U studeert wanneer het u uitkomt;
- U kunt langer doen over stof die u ingewikkeld vindt;
- U kunt stof die u eenvoudig vindt sneller afronden;
- Eenvoudig in privéleven te passen.
- Routine: u studeert op een vast moment;
- Interactieve lessen;
- Overleggen met docent en studiegenoten;
- Direct vragen stellen.
E-learning
- U studeert wanneer het u uitkomt;
- U kunt langer doen over stof die u ingewikkeld vindt;
- U kunt stof die u eenvoudig vindt sneller afronden;
- Eenvoudig in privéleven te passen.

Virtual classroom
- Routine: u studeert op een vast moment;
- Interactieve lessen;
- Overleggen met docent en studiegenoten;
- Direct vragen stellen.

Bekijk al onze e-learning opleidingen

Wij bieden veel opleidingen aan via e-learning.
Wft
Wft-PE
Vakopleidingen Bancair
Vakopleidingen Verzekeringen en Pensioen
Vakopleidingen Beleggen / DSI
HBO
HBO Bacheloropleidingen
Master

Wilt u weten of we de opleiding van uw keuze ook in e-learning aanbieden? Bekijk dan hier een volledig overzicht van onze opleidingen via e-learning.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze opleidingen via e-learning? Neem dan contact met ons op via 035 – 750 61 55 of mail naar info@nibesvv.nl.