Post Bachelor Risk & Compliance

Korte en praktijkgerichte opleiding voor hogeropgeleiden

Studiebelasting

Vakgebied

HBO en Master

Niveau

HBO

Erkenning

Opleidingsvariant

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

Vanaf prijs

€ 3.825,00

Duur

6 maanden

Eerstvolgende startdatum

21-09-2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Risicomanagement, werken in overeenstemming met wet- en regelgeving en verantwoording afleggen over het gevoerde beleid. Belangrijke zaken die gecontroleerd moeten worden in uw organisatie. Wilt u zich hierin verdiepen en u specialiseren in auditing? Volg dan de Post Bachelor Auditing, Risk & Compliance. U gaat aan de slag met risico-identificatie, -evaluatie en -overdracht. Daarnaast kijkt u naar compliance en good corporate governance. U gaat werken aan auditrapportages om deze zaken te controleren en om aanbevelingen te doen waar niet wordt voldaan aan de gestelde eisen. Tijdens de opleiding, die wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI, wordt u opgeleid aan de hand van de praktijk. U wordt hierbij begeleid door onze deskundige docenten met veel praktijkervaring. Zij helpen u om alles direct in uw eigen werksituatie toe te passen. Met deze nieuwe kennis en vaardigheden zet u een grote stap in uw carrière.

Doelgroep

U bent hoger opgeleid in het financiële domein, bijvoorbeeld HBO Bedrijfskunde of Bedrijfsadministratie SPD, of u heeft zich in de praktijk tot dat niveau ontwikkeld. U wilt zich verder ontwikkelen op het terrein van auditing, risk en compliance. Ook wilt u zich toeleggen op advisering.

Vooropleiding

Wij gaan uit van een HBO-werk- en -denkniveau.

Doel en opzet

In deze praktijkgerichte opleiding gaat u aan de slag met risicomanagement en met auditing, compliance en governance. Zo werkt u aan het herkennen, inschatten en beoordelen van risico’s. Verder verdiept u zich onder meer in integraal management, corporate governance, de rollen van commissarissen en bestuurders, juridische aspecten van governance en interne en externe beheersing en control. U wordt daarbij begeleid door topdocenten die midden in de praktijk staan. U gaat dan ook vanuit die praktijk aan de slag. Op onze professionele online leeromgeving vindt u een duidelijk overzicht van de opleiding, voorbereidingen en opdrachten. De opleiding kent een flexibele opzet, daardoor kunt u uw studie makkelijk combineren met een drukke baan en privéleven.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 6 maanden. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Riskmanagement

  • (8 bijeenkomsten)

Auditing, compliance & governance

  • (8 bijeenkomsten)

Examen en diploma

U rondt de modules af met een praktijkgerichte opdracht. Bij een voldoende beoordeling ontvangt u het diploma ‘Post Bachelor Auditing, Risk & Compliance’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

  1. E-learning. U volgt daarbij geen klassikale bijeenkomsten.
  2. Klassikaal. Bij deze variant volgt u klassikale bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomsten worden in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00. De avondopleiding heeft 16 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Inschrijven

Selecteer eerst de gewenste opleidingsvariant om u in te schrijven.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Inschrijfgeld
€ 100,-
Lesgeld
€ 2.990,-
Studiemateriaal
€ 300,-
Examenkosten
€ 420,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 200,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 4.025,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om je waarde voor je klant te behouden. Onze whitepapers helpen je om je kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.