Wft Corner

Behaal snel je Wft-diploma bij NIBE-SVV en houd perspectief op je baan

Ben je adviserende klantmedewerker in de financiële dienstverlening? En heb je je Wft-diploma behaald? Nu is je kennis nog vers, de ideale tijd om je examen voor de komende periode al te doen! Dus kom meteen in actie. En behaal je diploma snel bij NIBE-SVV.  

Behoud je adviesbevoegdheid

Zorg dat je diploma geldig blijft en je je adviesbevoegdheid behoudt. Schrijf je meteen in bij NIBE-SVV. Wij bieden verschillende opleidingen voor alle Wft-diploma’s en diverse Wft-examens. Daarom heeft het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) NIBE-SVV erkend als exameninstituut. Bekijk ons aanbod


Bij NIBE-SVV slaagt 97%

Het is altijd zinvol om je kennis te ontwikkelen en examen te doen. Zo blijf je relevant als financieel dienstverlener en behouden je diploma’s hun geldigheid. NIBE-SVV houdt rekening met de verplichtingen die de Wft met zich meebrengt. Examens die je bij ons doet zijn daarom altijd actueel. Hetzelfde geldt voor onze opleidingen. In de maanden die aan het examen voorafgaan kijken we kritisch naar de stof en die passen we aan waar dat nodig is. Profiteer van onze voordelen:

  • Het gemak van e-learning
  • Onbeperkt oefenen met oefenexamens
  • Examentraining met eigen docent
  • Slagingspercentage van 97%
  • Beste prijs

Be relevant, keep the change

5 oktober nieuwe webinar

Compliance: over Richtlijnen, Risico's en Red Flags

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.