WFT CORNER

Wft Corner

Wft Corner

Behaal snel je Wft-diploma bij NIBE-SVV en houd perspectief op je baan

Ben je adviserende klantmedewerker in de financiële dienstverlening? En heb je je Wft-diploma behaald? Nu is je kennis nog vers, de ideale tijd om je examen voor de komende periode al te doen! Dus kom meteen in actie. En behaal je diploma snel bij NIBE-SVV.  

Behoud je adviesbevoegdheid

Zorg dat je diploma geldig blijft en je je adviesbevoegdheid behoudt. Schrijf je meteen in bij NIBE-SVV. Wij bieden verschillende opleidingen voor alle Wft-diploma’s en diverse Wft-examens. Daarom heeft het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) NIBE-SVV erkend als exameninstituut. Bekijk ons aanbod

 

Wft-tool

Om te controleren of jij een PE-examen moet afleggen op dit moment om je adviesbevoegdheid te behouden is er de Wft-tool. Bekijk deze tool hier.

Bij NIBE-SVV slaagt 97%

Het is altijd zinvol om je kennis te ontwikkelen en examen te doen. Zo blijf je relevant als financieel dienstverlener en behouden je diploma’s hun geldigheid. NIBE-SVV houdt rekening met de verplichtingen die de Wft met zich meebrengt. Examens die je bij ons doet zijn daarom altijd actueel. Hetzelfde geldt voor onze opleidingen. In de maanden die aan het examen voorafgaan kijken we kritisch naar de stof en die passen we aan waar dat nodig is. Profiteer van onze voordelen:

  • Het gemak van e-learning
  • Onbeperkt oefenen met oefenexamens
  • Examentraining met eigen docent
  • Slagingspercentage van 97%
  • Beste prijs
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!