Wft Corner

Behaal snel uw Wft-diploma bij NIBE-SVV en houd perspectief op uw baan

Bent u adviserende klantmedewerker in de financiële dienstverlening? En heeft u uw Wft-diploma behaald? Nu is uw kennis nog vers, de ideale tijd om uw examen voor de komende periode al te doen! Dus kom meteen in actie. En behaal uw diploma snel bij NIBE-SVV.  

Behoud uw adviesbevoegdheid

Zorg dat uw diploma geldig blijft en u uw adviesbevoegdheid behoudt. Schrijf u meteen in bij NIBE-SVV. Wij bieden verschillende opleidingen voor alle Wft-diploma’s en diverse Wft-examens. Daarom heeft het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) NIBE-SVV erkend als exameninstituut. Bekijk ons aanbod


Bij NIBE-SVV slaagt 97%

Het is altijd zinvol om uw kennis te ontwikkelen en examen te doen. Zo blijft u relevant als financieel dienstverlener en behouden uw diploma’s hun geldigheid. NIBE-SVV houdt rekening met de verplichtingen die de Wft met zich meebrengt. Examens die u bij ons doet zijn daarom altijd actueel. Hetzelfde geldt voor onze opleidingen. In de maanden die aan het examen voorafgaan kijken we kritisch naar de stof en die passen we aan waar dat nodig is. Profiteer van onze voordelen:

  • Het gemak van e-learning
  • Onbeperkt oefenen met oefenexamens
  • Examentraining met eigen docent
  • Slagingspercentage van 97%
  • Beste prijs

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.