Overeenkomst herroepen

Wat jammer dat je erover nadenkt om te stoppen met je opleiding bij NIBE-SVV. Wij zijn blij met jou als student en vinden het belangrijk dat je met plezier studeert. Een opleiding is een investering in je toekomst en het is daarom belangrijk dat je zeker bent van je keuze. Heb je twijfels over je opleiding? We helpen je hier graag bij! Wil je toch afzien van het volgen van je opleiding, dan kun je dit onderaan deze pagina regelen.

Als de opleiding toch niet bij je blijkt te passen

Als de opleiding toch niet bij je blijkt te passen, om wat voor reden dan ook, dan kun je de opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos annuleren (herroepingsrecht). Let op: de inschrijfdatum wordt aangehouden en niet de startdatum van de opleiding.

Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht door het formulier voor herroeping in te vullen en te verzenden. Dit formulier kan je via onderstaande knop vinden.

Na ontvangst van je verzoek tot herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om artikelen die je misschien al hebt ontvangen, zoals studiemateriaal, kosteloos terug te sturen naar NIBE-SVV, Antwoordnummer 1160, 1200 VB Hilversum. Als je al lesgeld hebt overgemaakt dan betalen we dit zo snel mogelijk terug. Let op: teruggestuurde artikelen worden alleen geaccepteerd als ze niet zijn gebruikt en je eerst een verzoek tot herroeping hebt gedaan.

Overeenkomst herroepen

We helpen je graag met je studiekeuze!

Twijfel je over je opleidingskeuze? Bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt om te studeren, de kosten te hoog vindt of omdat de opleiding te makkelijk of juist te moeilijk is? Wij helpen je graag verder. Op deze pagina lees je er meer over.

Je kunt met al je vragen terecht bij onze studieadviseurs. Bel 035 - 206 1302 op werkdagen tussen 08.30 tot 17.00.

Opleidingsadvies aanvragen

Kunnen we je helpen?

Vind je de opleidingskosten te hoog?
Vind je de opleiding te makkelijk of te moeilijk?
Wil je overstappen naar een andere opleiding?
Ben je niet tevreden?

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?
Als de factuur nog niet betaald is, kan de betalende partij dan gewijzigd worden?
Kan ik een module of opleiding doorschuiven?
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!