Opleiding Gedragscode Behandeling Letselschade 2012

Via e-learning effectief en snel op de hoogte


Algemeen

De Letselschade Raad heeft in 2012 de Gedragscode Behandeling Letselschade geheel herzien. Om ervoor te zorgen dat de gedragsregels op de juiste wijze worden toegepast in de praktijk ontwikkelde De Letselschade Raad een reeks trainingen over de Gedragscode Behandeling Letsel­schade. Deze e-learningopleiding Gedragscode Behandeling Letselschade 2012 is een van deze reeks trainingen. U kunt vanaf uw eigen computer in een leeromgeving met illustratieve filmpjes en toetsvragen de herziene Gedrags­code Behandeling Letselschade (GBL) leren kennen en toepassen. Na het volgen van deze opleiding via e-learning kunt u de gedrags­code 2012 op de juiste wijze toepassen in uw beroepspraktijk.

Doelgroep

De opleiding is ontwikkeld voor onder andere: schadebehandelaars bij WA-verzekeraars, schadebehandelaars bij rechtsbijstandverzekeraars, belangenbehartigers en andere professionals uit de letselschadepraktijk.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding ontwikkelt u kennis van en inzicht in de gedrags­regels uit de Gedrags­code Behandeling Letselschade (GBL) 2012, waar­binnen de benadeelde centraal staat. Elke gedragsregel is uitgewerkt in de vorm van illus­tratieve filmpjes en toetsvragen, waarmee u uw kennis test. Zo leert u, vanaf uw eigen computer, op praktische en juiste wijze de gedragsregels toe te passen. Deze e-learningopleiding is meer dan een toets: u bouwt kennis op door de ­vragen door te nemen en aan de hand van ‘hints’ (achterliggende theorie en informatie) de literatuur te raad­plegen.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de leerstof en het maken van de opdrachten betekenen een studie­belasting van ongeveer 8 uur.

Vooropleiding

U heeft HBO-werk- en -denkniveau. Verder ­verdient het aanbeveling om ten minste de leergang Personenschade Licht Letsel te hebben gevolgd. Voldoet u niet aan dit profiel, dan kan het zijn dat u op basis van uw arbeidsverleden en opleidingen toch in aanmerking komt voor deelname.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leer­omgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

De theorie wordt in deze opleiding behandeld door middel van een overzichtelijk digitaal tekstboek. U test uw kennis en begrip van deze theorie met oefenvragen die u ter beschikking krijgt in uw online leeromgeving.

Studieprogramma

Studieprogramma

Deze e-learningopleiding heeft een thematische indeling, waarin zowel de kant van de belangenbehartiger als de kant van de ­verzekeraar wordt belicht. De volgende 5 thema’s komen aan de orde:

  • Belangenbehartiging en eerste contact
  • Vaststellen aansprakelijkheid
  • Vaststellen en vergoeden schade
  • Geschiloplossing
  • Financiële voorlichting

Examen en diploma

De opleiding wordt afgesloten met een online schriftelijke zelftest. Als u de toets heeft afgerond, kunt u de toets digitaal laten beoordelen. Bij ­voldoende resultaat ontvangt u het certificaat ‘Gedragscode Behandeling Letselschade 2012’. Slaagt u niet voor de eerste toets, dan kunt u, zodra de tweede toets beschikbaar is, een nieuwe poging doen. U krijgt hierover van ons uiteraard alle informatie.

Lesplanning

Opleidingsvarianten

U kunt deze opleiding volgen in de e-learningvariant. Bij deze variant volgt u geen klassikale bijeenkomsten.

Gedragscode Behandeling Letselschade 2012

Startmaand Variant Dag Locatie
Oktober 2017 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
November 2017 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
December 2017 E-learning N.v.t. E-learning

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 750 61 55 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kosten

E-learning € 225,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 225,00

Kosten

E-learning:    € 225,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. 

035 200 4604

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.