NIBE-SVV Zakelijk

Hoe stimuleer je vakmanschap in je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat werknemers aantoonbaar vakbekwaam zijn en blijven? En hoe houd je zicht op hun ontwikkeling én grip op de kosten?

Een leven lang leren is van groot belang voor financieel dienstverleners. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor jou als werkgever. Hoe kunnen wij je daarbij helpen? Door een oplossing te bieden die jou volledig ondersteunt bij de ontwikkeling van je medewerkers. Een oplossing waarbij inzicht, inhoud, grip en inspiratie samenkomen in één platform: NIBE-SVV Zakelijk.

NIBE-SVV Zakelijk is volledig afgestemd op jouw organisatie en jouw wensen. Je betaalt dus ook alleen voor de diensten waar jij gebruik van wilt maken. Wil je bijvoorbeeld wel gebruikmaken van ons License2Operate dashboard, maar je niet abonneren op vakblad de Beursbengel? Dan is dat geen enkel probleem! En wil je je medewerkers alleen toegang geven tot een bepaalde selectie opleidingen? Dan is dat ook mogelijk. 

Inzicht in vakmanschap

Hoe houd je zicht op de ontwikkeling van je werknemers? En hoe toon je hun vakbekwaamheid aan aan toezichthouders? Met onze Wft-opleidingen en onze PA-tool Wft Triple A blijven je medewerkers aantoonbaar vakbekwaam en met ons License2Operate dashboard bewaar je eenvoudig het overzicht.

Lees meer

Vakmanschap stimuleren

Hoe stimuleer je medewerkers om hun vakmanschap te vergroten? Dat gaat verder dan opleiden alleen. Daarom houden we je medewerkers op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied met onder andere webinars, whitepapers en vakblad De Beursbengel.

Lees meer

Goed werkgeverschap

Investeren in ontwikkeling getuigt van goed werkgeverschap. Daarom vind je bij NIBE-SVV het meest complete opleidingsaanbod voor de financieel dienstverlener én een unieke All You Can Learn-methode.

Lees meer

Grip op het proces en de kosten

Hoe houd je grip op het opleidingsproces van je medewerkers? Met onze realtime en 24/7 rapportages heb je altijd een duidelijk overzicht van de kosten en de voortgang. Daarnaast richt je met een op maat gemaakt platform het opleidingsproces extra voordelig en efficiënt in.

Lees meer

Klinkt dit goed? Maak dan snel een persoonlijke afspraak!

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. Dan nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Ik heb interesse

Meer weten over onze totaaloplossing voor werkgevers?

Wil je meer informatie over hoe wij je kunnen ontzorgen in het opleiden, inspireren en aantoonbaar vakbekwaam houden van je medewerkers? Download dan onze brochure voor meer informatie over NIBE-SVV Zakelijk.

Download de brochure

Be relevant, keep the change

Schrijf je in voor de Nieuwsbreak

Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?