Voor bedrijven

Over NIBE-SVV

NIBE-SVV Zakelijk

Hoe stimuleer je vakmanschap in je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat werknemers aantoonbaar vakbekwaam zijn en blijven? En hoe houd je zicht op hun ontwikkeling én grip op de kosten?

Een leven lang leren is van groot belang voor financieel dienstverleners. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor jou als werkgever. Hoe kunnen wij je daarbij helpen? Door een oplossing te bieden die jou volledig ondersteunt bij de ontwikkeling van je medewerkers. Een oplossing waarbij inzicht, inhoud, grip en inspiratie samenkomen in één platform: NIBE-SVV Zakelijk.

NIBE-SVV Zakelijk is volledig afgestemd op jouw organisatie en jouw wensen. Je betaalt dus ook alleen voor de diensten waar jij gebruik van wilt maken. Wil je bijvoorbeeld wel gebruikmaken van ons License2Operate dashboard, maar je niet abonneren op vakblad de Beursbengel? Dan is dat geen enkel probleem! En wil je je medewerkers alleen toegang geven tot een bepaalde selectie opleidingen? Dan is dat ook mogelijk. 

Wil je meer informatie over hoe wij je kunnen ontzorgen en meer grip bieden op het opleidingsproces en de kosten? Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. Dan nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Ik heb interesse

Benieuwd naar wat we nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen?

De oplossingen op deze pagina zijn onderdeel van NIBE-SVV Zakelijk, een totaaloplossing waarbij inzicht, inhoud, grip en inspiratie samenkomen in één platform. Wil je hier meer over weten?

Download de brochure