Toezicht en Regelgeving

Onderdeel van de Leergang Payments

Studiebelasting

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Vanaf prijs

€ 724,00

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

Augustus 2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze korte en praktijkgerichte training Toezicht en Regelgeving van NIBE-SVV wordt ingegaan op actuele wet- en regelgeving in het betaallandschap. Je raakt bekend met verschillende nationale en internationale instanties en ontdekt welke functies zij hebben in het reguleren van grote hoeveelheden betalingen. Ook maak je kennis met de regulerende functie van de Wet op het financieel toezicht (Wft). De training is onderdeel van de volledige Leergang Payments.

Vrijstellingen

Deze training kun je inbrengen in de volledige Leergang Payments.

Jouw loopbaan

Deze training is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor toezicht en regelgeving in het bankwezen.

Wil je na het volgen van deze training meer weten over het betalingsverkeer? Dan is de Leergang Payments iets voor jou.

Doel en opzet

In de bijeenkomsten krijg je inzicht in de wet- en regelgeving van verschillende instanties. Hierbij komen zowel nationale als internationale instanties aan bod. Daarnaast worden de Wft en Sanctiewet behandeld. Zo leer je aan welke eisen financiële instanties moeten voldoen en hoe zij de veiligheid voor de consument proberen te waarborgen.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training wordt gegeven via e-learning. Je bepaalt zelf je studietempo. Gemiddeld duurt de opleiding 1 maand. Het doornemen van de leerstof en het maken van diverse opdrachten betekent dan een studiebelasting van ongeveer 5 uur per week.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.