Toezicht en Regelgeving

Onderdeel van de Leergang Payments

Studiebelasting

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Vanaf prijs

€ 682,00

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

September 2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze korte en praktijkgerichte training Toezicht en Regelgeving van NIBE-SVV wordt ingegaan op actuele wet- en regelgeving in het betaallandschap. U raakt bekend met verschillende nationale en internationale instanties en ontdekt welke functies zij hebben in het reguleren van grote hoeveelheden betalingen. Ook maakt u kennis met de regulerende functie van de Wet op het financieel toezicht (Wft). De training is onderdeel van de volledige Leergang Payments.

Vrijstellingen

Deze training kunt u inbrengen in de volledige Leergang Payments.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor toezicht en regelgeving in het bankwezen.

Doel en opzet

In de bijeenkomsten krijgt u inzicht in de wet- en regelgeving van verschillende instanties. Hierbij komen zowel nationale als internationale instanties aan bod. Daarnaast worden de Wft en Sanctiewet behandeld. Zo leert u aan welke eisen financiële instanties moeten voldoen en hoe zij de veiligheid voor de consument proberen te waarborgen.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training wordt gegeven via e-learning. U bepaalt zelf uw studietempo. Gemiddeld duurt de opleiding 1 maand. Het doornemen van de leerstof en het maken van diverse opdrachten betekent dan een studiebelasting van ongeveer 5 uur per week.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Examen en certificaat

De training wordt afgerond met een moduleopdracht. Bij een voldoende beoordeling van deze opdracht ontvangt u het certificaat ‘Toezicht en Regelgeving’ van NIBE-SVV.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Verschillende (nationale en internationale) instanties
  • Wft en Sanctiewet
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

U volgt de training via e-learning. Bij deze variant volgt u geen klassikale bijeenkomsten, maar maakt u gebruik van onze geavanceerde online leeromgeving. Hierbij wordt u op afstand ondersteund door een van onze ervaren docenten.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten e-learning variant, bij betaling in 1 termijn

E-Learning
€ 523,-
Examenkosten
€ 159,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 682,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.