Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

PARTNERS

Wij bieden je graag een zo compleet en kwalitatief mogelijk opleidingsaanbod. Daarom werken we samen met andere (opleidings)organisaties.

Het verzekeringsvakblad de Beursbengel komt tot stand in samenwerking met een externe redactieraad, waarin externe deskundigen uit diverse bedrijven zitting hebben.

In samenwerking met Capgemini hebben wij de leergang Business class payments ontwikkeld.

Wij nemen namens DSI verschillende examens af en bieden verschillende opleidingen en trainingen aan die voor registratie in een van de DSI-registers verplicht zijn.

In samenwerking met GARP hebben wij Financial Risk Management en International Certificate in Banking Risk and Regulation ontwikkeld.

De European Banking & Financial Services Training Association (EBTN) is het Europese verbond van opleidingsinstituten in de bancaire sector. EBTN heeft momenteel 26 leden uit 22 verschillende landen. NIBE-SVV is sinds de oprichting lid van EBTN, waarvan vele jaren als voorzitter.

Wij zijn lid van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).

In samenwerking met de NVL hebben wij de opleiding Leasing ontwikkeld.

De modules Toekomstschade en strategie, Schade bij zelfstandigen, Beroepsziekten en Overlijdensschade van de leergang Personenschade zwaar letsel zijn samen met OSR ontwikkeld.

In samenwerking met het PIV hebben wij de leergang Personenschade licht letsel ontwikkeld.

Wij werken samen met de UvA om het vakgebied risicomanagement verder vorm te geven. Zo sluit de leergang Risicomanagement aan op de Master Enterprise Risk Management van de UvA. Ook krijgen studenten vrijstellingen door erkenning van examens.

Wij werken samen met de UvA in de Academie Bank en Verzekeringen. Hierin verzorgen wij een aanbod van Post Graduate-opleidingen en PE opleidingen voor bestuurders en commissarissen van financiële ondernemingen.

Wij werken samen met het Verbond van Verzekeraars in het kader van de opleidingen Coördinator Fraudebeheersing en Next Insurance Professional.

Be relevant, keep the change

5 oktober nieuwe webinar

Compliance: over Richtlijnen, Risico's en Red Flags

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.