Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

PARTNERS

Wij bieden je graag een zo compleet en kwalitatief mogelijk opleidingsaanbod. Daarom werken we samen met andere (opleidings)organisaties.

Het verzekeringsvakblad de Beursbengel komt tot stand in samenwerking met een externe redactieraad, waarin externe deskundigen uit diverse bedrijven zitting hebben.

In samenwerking met Capgemini hebben wij de leergang Digital Payments ontwikkeld.

Wij nemen namens DSI verschillende examens af en bieden verschillende opleidingen en trainingen aan die voor registratie in een van de DSI-registers verplicht zijn.

In samenwerking met GARP hebben wij Financial Risk Management en International Certificate in Banking Risk and Regulation ontwikkeld.

De European Banking & Financial Services Training Association (EBTN) is het Europese verbond van opleidingsinstituten in de bancaire sector. EBTN heeft meer dan 30 leden uit 22 verschillende landen. NIBE-SVV is sinds de oprichting lid van EBTN, waarvan vele jaren als voorzitter.

Wij zijn lid van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).

Met de rechtsvoorganger van Leasing Nederland, NVL, hebben wij de opleiding Leasing ontwikkeld.

In samenwerking met het Platform Personenschade en OSR hebben wij de leergangen Personenschade ontwikkeld.

Wij werken samen met de UvA in de Academie Bank en Verzekeringen. Hierin verzorgen wij een aanbod van Post Graduate-opleidingen en PE-opleidingen voor bestuurders en commissarissen van financiële ondernemingen.

Wij werken samen met het Verbond van Verzekeraars in het kader van diverse opleidingen zoals de opleidingen Coördinator Fraudebeheersing en The Next Insurer: Vision and Strategy.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!