Examens Wft

Niet alleen financiële dienstverleners willen graag vakbekwame medewerkers, ook de Wet op het financieel toezicht (Wft) eist dat klantmedewerkers altijd over aantoonbaar actuele vakbekwaamheid beschikken. Daarnaast geldt dat adviserende klantmedewerkers altijd in het bezit moeten zijn van de voorgeschreven Wft-diploma’s. Haal daarom het Wft-examen bij NIBE-SVV, met keuze uit diverse examens, zoals het examen Wft Basis. Bekijk het aanbod hieronder.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Haal een Wft Examen bij NIBE-SVV


Niet alleen financiële dienstverleners willen graag vakbekwame medewerkers, ook de Wet op het financieel toezicht (Wft) eist dat klantmedewerkers altijd over aantoonbaar actuele vakbekwaamheid beschikken. Daarnaast geldt dat adviserende klantmedewerkers altijd in het bezit moeten zijn van de voorgeschreven Wft-diploma’s.

Het Wft-vakbekwaamheidsstelsel

Het Wft-vakbekwaamheidsstelsel heeft een modulaire opbouw: elke beroepskwalificatie bestaat uit een of meer modules. Naast kennis worden eisen gesteld aan competenties, vaardigheden en professioneel gedrag.

Overzicht van het Wft-vakbekwaamheidsstelsel.

Volledig naar uw wens

De examens van NIBE-SVV worden aangeboden op diverse onderwijsniveaus; het aanbod varieert van MBO- en HBO- tot Masterniveau. Ook biedt NIBE-SVV biedt ook de mogelijkheid Wft-examens inhouse te laten toetsen. Uw medewerkers kunnen de examens dan gewoon bij u op kantoor afleggen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren accountmanagers via 035-750 61 57.

EVC bij het behalen van uw Wft-diploma

Kunt u uw vakbekwaamheid aantonen met jarenlange ervaring in het adviseren van klanten? Dan kunt u uw Wft-diploma’s halen met een EVC-traject. EVC staat voor Erkenning (van uw) Verworven Competenties.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.