Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

NIBE-SVV verzorgt door heel Nederland opleidingen voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot de grootste en toonaangevende opleider voor professionals uit de financiële dienstverlening. Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar je al over beschikt. Deze praktijkgerichte aanpak staat centraal in onze beroepsgerichte opleidingen op MBO-, HBO- en Masterniveau en natuurlijk in onze Wft- en Wft-PE-opleidingen.

Bovenal staan bij ons jouw werkervaring en werkpraktijk als financieel professional altijd centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen.

Opleiden is noodzaak

De financiële sector heeft een bepalende invloed op een duurzame economie. En daarmee op de hele maatschappij. Alleen financieel dienstverleners die hun vak verstaan en écht van waarde voor de klant kunnen zijn, maken het verschil. Dit vraagt om een specifieke manier van denken. Samengevat: Wat heb ik te bieden’ in plaats van Wat valt er te halen. Vanuit die visie helpen we je verder en maak jij dat verschil. NIBE-SVV koppelt je nieuwsgierigheid aan onze kennis. Wij hebben de kwaliteit van onze Wft-opleidingen en docenten zeer hoog in het vaandel staan. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit bovendien precies aan bij mensen met een drukke baan.

We helpen je vooruit

NIBE-SVV helpt de mensen achter financiële dienstverleners succesvol te zijn. Door uit te gaan van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Door daarbij aan te sluiten en je te ondersteunen bij je verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zodat je je grenzen verlegt en je carrière versnelt. Met certificaten en diploma's die je expertise aantonen. Zo halen we het beste in je naar boven en ben je van nog meer waarde voor je klanten.

Topkwaliteit voor een reële prijs

Al onze opleidingen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast zorgen we met een eigen kwaliteitszorgsysteem voor voortdurende verbetering van onze opleidingen, trainingen en dienstverlening in het algemeen. Zo kun je rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering en een uitstekende, officieel erkende opleiding. Dat is ook de reden dat veel organisaties kiezen voor NIBE-SVV als leverancier van hun opleidingen.

Onze businesspartners

NIBE-SVV is onderdeel van Salta Group. NCOI is de grootste opleidingsorganisatie voor werkend Nederland met een compleet aanbod van erkende opleidingen en trainingen. Daarnaast werkt NIBE- SVV samen met externe partijen en businesspartners die toegevoegde waarde bieden aan onze financiële opleidingen. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden geborgd worden in onze opleidingen. Wij bieden je graag een zo compleet mogelijk opleidingsaanbod van hoge kwaliteit.

Erkende opleidingen

NIBE-SVV biedt een compleet pakket van erkende opleidingen voor professionals uit de financiële dienstverlening aan. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze erkende opleidingen, zonder daarbij de koppeling met de praktijk uit het oog te verliezen. NIBE-SVV heeft alle benodigde erkenningen voor de opleidingen. Door die kwaliteitsgaranties van NIBESVV ben je verzekerd van een opleiding die aan alle eisen voldoet. Ook onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden, gezien de hoge tevredenheidscijfers die NIBE-SVV ontvangt voor de officiële CEDEO-erkenning.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!