Maatwerk en advies

Het werkveld van financieel dienstverleners verandert constant, zeker op het gebied van wet- en regelgeving. NIBE-SVV kijkt met u vooruit en informeert u over de aanstaande situatie. Elke nieuwe ontwikkeling in de branche die uw organisatie raakt, helpen we u tijdig te duiden en in te passen. Zo bent u altijd up-to-date, voorbereid en dus slagvaardig.

Met onze adviezen, opleidingen en trainingen helpen we financieel dienstverleners om succesvoller te zijn met actuele kennis, vaardigheden en de slimme en effectieve toepassingen ervan in de dagelijkse praktijk. Dat doen wij met onze kennis van de sector en ons netwerk bij wetgevers, toezichthouders en collega-financieel dienstverleners. En uiteraard vanuit de gedachte ‘van en voor de sector’.

NIBE-SVV heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van opleidings- en vaardigheidsprogramma’s binnen organisaties, het op maat maken van opleidingstrajecten, het inrichten van toonaangevende opleidingshuizen en het ontwikkelen van unieke combinaties van interne trainingen.

Standaard incompanytrainingen

Voor incompanytrainingen vindt u in NIBE-SVV een zeer professionele partner. Alle opleidingen en trainingen die u in deze studiegids vindt, kunnen we binnen uw organisatie uitvoeren. Wij verzorgen op grote schaal vaardigheidstrainingen en complete leergangen binnen vele middelgrote en grote organisaties. Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemerszijn wij in staat zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk CEDEO-onderzoek blijkt dat onze incompanytrainingsaanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement oplevert. U zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren.

Opleidingen, PE en examens op maat

Of het nu gaat om opleidingen, permanente educatie of examens, NIBE-SVV ontwikkelt in nauw overleg met u de meest efficiënte vorm van opleiden en trainen om uw doelstellingen te bereiken. Daarbij kunt u rekenen op de uitgebreide expertise van onze specialisten. Bovendien maakt NIBE-SVV deel uit van NCOI Opleidingsgroep. Daarmee bent u verzekerd van toegevoegde waarde door de combinatie van specialistische kennis van NIBE-SVV en de unieke expertise op het gebied van maatwerktraining, coaching en het begeleiden van veranderingstrajecten van onze verschillende businesspartners. Zo bent u verzekerd van opleidingen en trainingen met gegarandeerd rendement.

NIBE-SVV maakt toetsen bij uw maatwerkopleiding of uw bedrijfsinterne opleiding. Met een toets door een onafhankelijk en deskundig instituut als NIBE-SVV toont u de deskundigheid van uw medewerkers aan. Voor u zelf en voor een toezichthouder, zoals de AFM. Door flexibele toetsvormen, zowel schriftelijk als digitaal, realiseren wij optimaal gemak voor u als opdrachtgever en uw medewerkers.

Erkende opleidingen op maat

Doordat NIBE-SVV onderdeel van NCOI Opleidingsgroep is, kunt u profiteren van de interessante mogelijkheden die officieel erkend opleiden biedt. NCOI biedt de mogelijkheid om MBO-, HBO- en Masteropleidingen op maat binnen uw organisatie uit te voeren. Hogeschool NCOI en het MBO College van NCOI zijn als rechtspersonen bevoegd om in het kader van de WHW en WEB, HBO- en Masteropleidingen en MBO-opleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI erkende MBO-diploma’s en – voor geaccrediteerde opleidingen – HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften mag uitgeven. Hierdoor is een unieke combinatie mogelijk van maatwerkopleidingen met landelijk erkende diploma’s. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor uw organisatie.

Onze ervaren accountmanagers bespreken graag de mogelijkheden met u. U zult zien dat de kaders die gelden voor erkende opleidingen creatieve, flexibele en heel efficiënte programma’s zeker niet in de weg hoeven te staan. Zo combineert u de voordelen van erkende opleidingen met een speciaal voor uw organisatie ontwikkelde aanpak.

De professionele partner voor al uw opleidingsvraagstukken

NIBE-SVV is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij opleidingsvraagstukken. Daarbij gelden uw organisatie en specifieke vraag als uitgangspunt. Vervolgens ontwikkelen we een aanpak waarbij we de optimale combinatie maken van alle instrumenten die we tot onze beschikking hebben: erkennen van verworven competenties (EVC), verkorte leerroutes naar erkende diploma’s, competentiegerichte trainingsprogramma’s, examens en permanente educatie op maat en compleet ingerichte opleidingshuizen. Deze aanpak is gericht op het professionaliseren van uw medewerkers, het snel en efficiënt voldoen aan de wettelijke eisen, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, of welke opleidingsdoelstelling dan ook. Daarbij maken we graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van NIBE-SVV. Dat biedt dikwijls optimale flexibiliteit en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties.

Partner in strategisch opleiden

Opleidingsvraagstukken staan maar zelden op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel, zeker in een snel veranderende omgeving als die van de financiële dienstverlening. NIBE-SVV is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie. Voor verschillende organisaties hebben we volledige opleidingshuizen ontwikkeld, waarbij we erkende leerlijnen laten aansluiten bij uw functiehuis, en waarvan we de onderdelen zelf invullen, met uw eigen trainers of soms met andere al door u geselecteerde partners. Wat uw opleidingsvraag ook is, NIBE-SVV biedt belangrijke toegevoegde waarde. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren accountmanagers via 035 750 61 57.

Maatwerk/Incompany

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Bel onze Incompany-adviseurs. Of mail incompany@nibesvv.nl
 

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Onze website maakt gebruik van cookies.