Proefabonnement Wft Triple A

Neem nu Wft Triple A twee maanden gratis op proef (stopt automatisch).
 
Nu afsluiten

Permanent Actueel met Wft Triple A

Je bent klantmedewerker in de financiële dienstverlening en moet permanent actueel vakbekwaam zijn. Dat betekent dat je altijd op de hoogte moet zijn van actuele ontwikkelingen in je vakgebied. Hoe kun je dat heel gemakkelijk doen? Met de handige, slimme tool die NIBE-SVV heeft ontwikkeld: de Wft Triple A. Gebruik die – als medewerker of als bedrijf in de financiële dienstverlening – en je bent Altijd Aantoonbaar Actueel vakbekwaam. Probeer onze tool gratis. Of neem meteen een abonnement. En ontdek de voordelen.

Wat is Wft Triple A?

Je wilt – of moet conform de Wft - altijd actuele informatie over je vakgebied tot je beschikking hebben. Dan is het prettig een hulpmiddel te hebben waarbij je eenvoudig aan de wettelijke eisen kunt voldoen. Dat kun je met de tool Wft Triple A: Altijd, Aantoonbaar, Actueel. Als Wft Triple A-gebruiker ben je aantoonbaar permanent actueel door Periodieke Toetsing op basis van een persoonlijk profiel. Het nieuws wordt voor je gefilterd, wat het overzicht ten goede komt. De Wft Triple A-tool houdt bij waar je kennis van neemt en wanneer nodig kun je je status eenvoudig rapporteren. 

Hoge korting op Wft-PE

Heb je Wft-diploma’s? Dan moet je periodiek een Wft-PE-examen doen om je diploma’s geldig te houden. Als gebruiker van Wft Triple A van NIBE-SVV houd je je vakkennis aantoonbaar op peil en leg je al een goede basis voor je Wft-PE-examen(s). De behandelde onderwerpen komen grotendeels terug in de Wft-PE. Daarom krijg je op basis van je Wft Triple A-abonnement een flinke korting op de Wft-PE-opleidingen van NIBE-SVV. Die korting loopt op tot wel 50%!

Profiteer van de voordelen van Wft Triple A

  • Altijd aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam
  • Verzekerd van al het relevante nieuws voor je beroepskwalificatie
  • Voordeliger uit voor elke Wft-PE-opleiding die je moet volgen
  • Met Wft Triple A wordt Wft-PE een feest van herkenning!

Probeer Wft Triple A gratis

Onze Wft Triple A gratis proberen? Sluit een proefabonnement af (stopt na twee maanden automatisch)

Voor slechts € 5,- per maand ben je abonnee!

Op een gemakkelijke en prettige manier op de hoogte blijven?  Koop direct een abonnement voor € 60,- per jaar (dat is slechts € 5 per maand).

Sluit nu af


Bedrijfsabonnement

Speciaal voor bedrijven heeft NIBE-SVV een collectief abonnement met een handig werkgeversdashboard. Hiermee kun je de actuele vakbekwaamheidsstatus van je medewerkers monitoren: zowel op individueel niveau als per team en voor het gehele bedrijf of per divisie. Met onze Wft Triple A-tool kun je bij de AFM eenvoudig aantonen dat je medewerkers permanent actueel zijn. Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier op onze site in. Dan nemen wij contact met je op.

CFP PE-punten

Deze PE-punten kent FFP toe op basis van een verplicht profiel met (minimaal) de Wft-modules Vermogen, Hypothecair krediet, Inkomen en Pensioen. Upload het aantoonbaarheidsrapport uit Wft Triple A naar je persoonlijke FFP-omgeving op MijnFFP.nl en je ontvangt 4 PE-punten bij FFP en bent ook gelijk Wft-PA. Met je Permanent Actueel (PA-)abonnement op Wft Triple A kun je ook 4 PE-punten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) voor de pijler Kennis en Actualiteit (K&A) behalen.

Proefabonnement Wft Triple A

Neem nu Wft Triple A twee maanden gratis op proef (stopt automatisch).
 
Nu afsluiten
Alles weten over Wft?
Permanent actueel met onze wft triple a tool
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!