Incompanyprogramma’s en maatwerk

Alle oplossingen voor je complexe opleidingsvraagstukken

Het werkveld van financieel dienstverleners verandert constant, zeker op het gebied van wet- en regelgeving. NIBE-SVV kijkt met je vooruit en informeert je over de aanstaande situatie. Dat doen wij met onze kennis van de sector en met ons netwerk bij wetgevers, toezichthouders en collega-financieel dienstverleners. Wij helpen je nieuwe ontwikkelingen die je organisatie raken, tijdig te duiden en je medewerkers daarop tijdig voor te bereiden. Dat alles vanuit de gedachte: ‘van en voor de sector’.

Met onze (standaard- en maatwerk)opleidingen en -trainingen helpen we financieel dienstverleners om succesvol te zijn met actuele kennis, vaardigheden en de slimme en effectieve toepassing ervan in de dagelijkse praktijk.

NIBE-SVV heeft een unieke aanbod standaardopleidingen over de volle breedte van de financiële dienstverlening: van particuliere en zakelijke kredietverlening tot buitenlands betalingsverkeer en van het accepteren van particuliere en zakelijke verzekeringsrisico’s tot de behandeling van letselschade. 

Standaard incompanytrainingen

Alle standaardopleidingen en -trainingen die wij aanbieden, voeren wij met plezier uit binnen je organisatie. In je eigen bedrijf of op een andere door jou gekozen locatie. Onze accountmanagers maken graag een afspraak met je om je wensen te inventariseren en om een aanbod te doen, dat bij jou past. Afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Opleidingen en examens op maat

Wil je maatwerk? Dat kan natuurlijk ook. Of het nu gaat om een opleiding, een examen of om de permanente educatie van je medewerkers of van de leden van je organisatie. NIBE-SVV ontwikkelt in nauw overleg met jou een maatwerkprogramma dat past bij je visie en je doelstellingen. Daarbij kun je rekenen op de uitgebreide expertise van onze specialisten.

Natuurlijk kan NIBE-SVV ook toetsen maken bij je eigen maatwerkopleiding of je bedrijfsinterne opleiding. Met een toets door een onafhankelijk en deskundig instituut als NIBE-SVV toon je de vakbekwaamheid van je medewerkers aan. Voor jezelf en voor een toezichthouder, zoals de AFM. Door flexibele toetsvormen, zowel schriftelijk als digitaal, realiseren wij optimaal gemak voor jou en voor je medewerkers.

Ontdek het gemak van onze Wft Online Academy

Wist je dat NIBE-SVV een speciale Wft Online Academy heeft waarmee je medewerkers zich optimaal kunnen voorbereiden op hun Wft-examens? Hiermee hebben al je medewerkers met slechts één account toegang tot het gehele Wft-pakket, bestaande uit alle Wft-PE e-learnings gedurende de gehele PE-periode, proefexamens, digitale syllabi van alle initiële Wft-modules en toegang tot onze Permanent Actueel-omgeving ‘Triple A’. Dit levert je de volgende voordelen op:

  • Een totaaloplossing met 1 overzichtelijke factuur per jaar
  • Geen onverwachte opleidingskosten
  • Altijd actuele content en de meest recente versie van de Wft-PE opleidingen
  • Toegang tot rapportages om het gebruik van je medewerkers te monitoren

Wil je meer informatie over de Wft Online Academy? Neem dan gerust contact met ons op via 035 – 7 506 157 of via incompany@nibesvv.nl.

Meer dan kennis alleen

NIBE-SVV maakt deel uit van Salta Group. Daarom kunnen wij je ook alle opleidingen en trainingen bieden van onze verschillende businesspartners. Daarmee ben je verzekerd van een unieke combinatie op het gebied van maatwerktraining, coaching en het begeleiden van veranderingstrajecten. Wil je daar meer van weten? Bel dan 035 - 7 506 157.

In control met het License 2 Operate Dashboard

Met ons nieuwe License 2 Operate Dashboard krijg je inzicht in de voortgang van je medewerkers en kun je sturen of coachen op het voldoen aan de wettelijke verplichtingen. De medewerker zelf heeft dankzij de eigen diplomakluis eenvoudig inzicht in de al behaalde diploma’s en certificaten. Bovendien kun je met dit dashboard eenvoudig aan de toezichthouder aantonen dat je als werkgever in control bent.

Erkende opleidingen op maat

Omdat NIBE-SVV onderdeel is van Salta Group, kun je profiteren van de interessante mogelijkheden die officieel erkend opleiden biedt. NCOI biedt de mogelijkheid om MBO-, HBO- en Masteropleidingen op maat binnen je organisatie uit te voeren. NCOI University, Hogeschool NCOI en het MBO College van NCOI zijn als rechtspersonen bevoegd om in het kader van de WHW en WEB, HBO- en Masteropleidingen en MBO-opleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI erkende MBO-diploma’s en – voor geaccrediteerde opleidingen – HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften mag uitgeven. Hierdoor is een unieke combinatie mogelijk van maatwerkopleidingen met landelijk erkende diploma’s. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor je organisatie. Ook het erkennen van interne opleidingsprogramma’s of ervaring (EVC) behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor zijn er mogelijk verkorte routes naar erkende opleidingen te realiseren. We maken graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van NIBE-SVV. Dat biedt dikwijls optimale flexibiliteit en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties. Wat je opleidingsvraag ook is, NIBE-SVV biedt belangrijke toegevoegde waarde.

Klantcases

Als werkgever in de financiële dienstverlening is het goed opleiden van je medewerkers een belangrijke taak. Hoe anders kunnen ze bijblijven met alle veranderingen in het vakgebied? Heb je behoefte aan een opleidingspartner die je kan ontzorgen in al je opleidingsvraagstukken? Dan ben je bij NIBE-SVV aan het juiste adres. De klanten op deze pagina gingen je al voor. In de klantcases lees je hoe zij de samenwerking hebben ervaren en wat NIBE-SVV voor organisaties kan betekenen.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren accountmanagers via 035 - 7 506 157 of vul het onderstaande formulier in. Een van onze experts komt graag vrijblijvend bij je langs, om samen met jou de mogelijkheden te verkennen.

Incompany mogelijkheden aanvragen
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!