NIBE-SVV is er ook buiten het klaslokaal

Je kent ons als opleider van financieel professionals. Maar wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied. Zo helpen wij je om mee te blijven bewegen met je veranderende vakgebied, zelfs wanneer je geen opleiding bij ons volgt.

29 maart: Open avond risico- en fraudebeheersing

Tijdens de digitale open avond kom je alles te weten over onze opleidingen op het gebied van risico- en fraudebeheersing. Zo kun je de opleidingen tot Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen leren kennen of de opleidingen binnen de leerlijn Certified Compliance Officer (CCO). Stel gerichte vragen en kom erachter welke opleiding het best aansluit bij jouw ontwikkeling.

Meer informatie

22 maart: Klimaatverandering, een kwestie van goed Risicomanagement?

Tijdens dit webinar spreekt Jeanette Hadderingh met dr. ir. René Doff over risicomanagement op het gebied van klimaatverandering. René heeft jarenlange ervaring als risicomanager in de bancaire, verzekerings- en pensioensector. Als Chief Risk Officer van de UK P&I Club N.V. en als kerndocent risicomanagement aan de Universiteit van Amsterdam publiceert René geregeld. Zijn publicaties en boeken worden als standaardwerken in het risicomanagement domein beschouwd.

Meer informatie

Whitepapers

Relevante artikelen om je vakkennis mee te verdiepen

Lees meer

Webinars

Focus op vakmanschap: 4x per jaar een interactief webinar over je vakgebied

Lees meer

Nieuwsbreak

Elke maand het laatste nieuws uit de financiële sector in je mailbox

FLINK

Online platform vol vakkennis waarmee je relevant bent en blijft

Lees meer

De Beursbengel

Hét vakblad voor de verzekeringsbranche

Lees meer

Nieuwsberichten

Het laatste nieuws over je vakgebied en de opleidingen van NIBE-SVV.

Lees meer

Be relevant, keep the change

Webinar 22 maart

‘Klimaatverandering, een kwestie van goed Risicomanagement?’

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.