NIBE-SVV is er ook buiten het klaslokaal

Je kent ons als opleider van financieel professionals. Maar wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied. Zo helpen wij je om mee te blijven bewegen met je veranderende vakgebied, zelfs wanneer je geen opleiding bij ons volgt.

Open avonden

Onze eerstvolgende digitale open avond is op 14 december en gaat over onze opleidingen op het gebied van schade en schadeverzekeringen.

Meer informatie en aanmelden

Webinars

Ons volgende webinar vindt plaats op 7 december en staat in het teken van de 900ste Beursbengel. Wat zijn de meest opmerkelijke schadegevallen die in de afgelopen 900 edities voorbij zijn gekomen? Jeanette Hadderingh gaat in gesprek met Angela Pieneman, Johan Zwaanswijk en Berry Mulders over transport-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen en de ontwikkelingen in deze sectoren.

Aanmelden

Whitepapers

Relevante artikelen om je vakkennis mee te verdiepen

Lees meer

Webinars

Focus op vakmanschap: 4x per jaar een interactief webinar over je vakgebied

Lees meer

Nieuwsbreak

Elke maand het laatste nieuws uit de financiële sector in je mailbox

Meld je aan

FLINK

Online platform vol vakkennis waarmee je relevant bent en blijft

Lees meer

De Beursbengel

Hét vakblad voor de verzekeringsbranche

Lees meer

Nieuwsberichten

Het laatste nieuws over je vakgebied en de opleidingen van NIBE-SVV.

Lees meer

Be relevant, keep the change

7 december: Webinar "Schade"

Van 20:30 tot 21:30: ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’

Aanrader voor schadebehandelaars en acceptanten

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.