Nieuw jaar, nieuwe regels: de wijzigingen in 2019

Het nieuwe jaar is inmiddels in volle gang, met nieuwe wetgeving die in 2019 van kracht is geworden. We geven een overzicht van de veranderingen die voor u van belang zijn bij het geven van financieel advies.

Bekijk de wijzigingen – een algemeen overzicht 

De wijzigingen op deelgebied: Wilt u permanent actueel blijven?
Met de PA-tool Wft Triple A beschikt u altijd over actuele informatie. Ook de wijzigingen in 2019 vindt u er.
 
Opleiding volgen?
De nieuwe wet- en regelgeving komt uitvoerig aan bod in de opleidingen van NIBE-SVV.
 
Wft-PE-examen doen?
De huidige Wft-PE-periode loopt nog tot 1 april 2019. Iedereen met een Wft-diploma van vóór 1 april 2017, moet vóór 1 april het bijbehorende Wft-PE-examen hebben gehaald. Zo niet, dan blijft het diploma weliswaar officieel geldig, maar de daaraan gekoppelde adviesbevoegdheid gaat verloren. Met andere woorden: u heeft het diploma nog wel, maar u mag er niets meer mee doen. Let op, u heeft dus nog maar een paar maanden!
Wees op tijd en meld u nu aan voor het examen.
 
Bekijk alle actuele informatie over Wft in onze Wft Corner
 
N.B. Ook mogelijk bij NIBE-SVV: In één dag oefenen met uw Wft-PE-examen én examen doen. Ga daarvoor naar onze website, naar de door u gewenste opleiding, klik op ‘Planning’ en kies voor de variant ‘e-learning met examentraining en aansluitend examen’.
 
Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!