Opleidingen Wft

Niet alleen financieel dienstverleners willen graag vakbekwame medewerkers, ook de Wet op het financieel toezicht (Wft) eist dat klantmedewerkers altijd over aantoonbaar actuele vakbekwaamheid beschikken. Daarnaast geldt dat adviserende klantmedewerkers altijd in het bezit moeten zijn van de voorgeschreven Wft-diploma’s. NIBE-SVV biedt voor alle Wft-diploma’s én voor de verplichte permanente educatie (Wft-PE-programma’s) flexibele opleidingsmogelijkheden, zoals korte examentrainingen, e-learning en klassikale trainingen overdag, in de avond of op zaterdag.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 750 6155 06 826 586 44

Meer over Opleidingen Wft en PE

Onze Wft-opleidingen worden met grote zorgvuldigheid opgesteld en sluiten aan op de door het ministerie voorgeschreven toetstermen. Die toetstermen worden door de minister gehanteerd als uitgangspunt voor de examens.

Kenmerken Wft Examens

Op 1 april van elk jaar worden de Wft-examens geactualiseerd. In de maanden daaraan voorafgaand actualiseren wij ook steeds onze opleidingen, zodat deze blijven aansluiten bij de examens. Let op: jaarlijks worden de exameneisen per 1 april aangepast. Daarom kunt u in de maanden januari en februari geen (initiële) Wft opleiding starten. Vanaf maart zijn de opleidingen weer beschikbaar en sluiten ze aan op de examens vanaf 1 april. Voor de Wft PE opleidingen kan het gehele jaar worden ingeschreven. 

Examenlocaties

Bij NIBE-SVV kunt u uw Wft-examen altijd dicht bij uw woon- of werkadres afleggen. Wij bieden immers door het hele land 19 examenlocaties. U kunt terecht in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo, Voorburg en Zwolle.
Een examen op uw eigen locatie? Dat kan ook. Bel 035 - 7 506 157 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Toch liever een papieren leerboek?

Heeft u straks van het geactualiseerde leerboek toch liever de geprinte variant? De prijs van het geactualiseerde boek bij een initiële Wft-module bedraagt € 49,-. U kunt deze leerboeken bestellen door een mail te sturen naar cursist@nibesvv.nl. Vermeld hierin uw NAW-gegevens, uw geboortedatum en natuurlijk welk boek u wenst te ontvangen.


aNEWSPRING is het online leerplatform van NIBE-SVV. Het platform draagt bij aan een betere kennisopname door middel van 2 functionaliteiten; Memotrainer en E-learning leerpad. 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren