Wft-PE - Permanente Educatie

Heeft u uw Wft-diploma’s al op zak? Dan moet u uw eerste PE-examen doen in de periode van 1 april 2017 tot 1 april 2019. De PE-examens gaan over de ontwikkelingen in de drie voorgaande kalenderjaren. Wij begrijpen als geen ander dat u zich optimaal wilt voorbereiden op uw PE-examen. 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 750 6155 06 826 586 44

Wft-PE-keuzehulp

NIBE-SVV biedt meerdere mogelijkheden om u optimaal voor te bereiden op uw PE-examen. Bekijk hieronder welke optie het beste bij u past.

Haal een Wft-examen bij NIBE-SVV

Niet alleen financiële dienstverleners willen graag vakbekwame medewerkers, ook de Wet op het financieel toezicht (Wft) eist dat klantmedewerkers altijd over aantoonbaar actuele vakbekwaamheid beschikken. Daarnaast geldt dat adviserende klantmedewerkers altijd in het bezit moeten zijn van de voorgeschreven Wft-diploma’s.

Het Wft-vakbekwaamheidsstelsel

Het Wft-vakbekwaamheidsstelsel heeft een modulaire opbouw: elke beroepskwalificatie bestaat uit een of meer modules. Naast kennis worden eisen gesteld aan competenties, vaardigheden en professioneel gedrag.

Een overzicht van het Wft-vakbekwaamheidsstelsel:


Aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam zijn? Dat kan via de online Wft Triple A-omgeving.

Print tekstboek

De leerteksten in de online leeromgeving kunt u per onderwerp zelf printen. Heeft u liever een tekstboek met alle artikelen in print, dan kunt u dat bij uw aanmelding aangeven. Wij sturen het dan na uw inschrijving zo snel mogelijk naar u toe. Hiervoor wordt eenmalig een bedrag van € 39,- in rekening gebracht.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren