Nieuw jaar, nieuwe regels: de wijzigingen in 2019

Het nieuwe jaar is inmiddels in volle gang, met nieuwe wetgeving die in 2019 van kracht is geworden. We geven een overzicht van de veranderingen die voor u van belang zijn bij het geven van financieel advies.

Bekijk de wijzigingen – een algemeen overzicht 

De wijzigingen op deelgebied: Wilt u permanent actueel blijven?
Met de PA-tool Wft Triple A beschikt u altijd over actuele informatie. Ook de wijzigingen in 2019 vindt u er.
 
Opleiding volgen?
De nieuwe wet- en regelgeving komt uitvoerig aan bod in de opleidingen van NIBE-SVV.
 
Wft-PE-examen doen?
De huidige Wft-PE-periode loopt nog tot 1 april 2019. Iedereen met een Wft-diploma van vóór 1 april 2017, moet vóór 1 april het bijbehorende Wft-PE-examen hebben gehaald. Zo niet, dan blijft het diploma weliswaar officieel geldig, maar de daaraan gekoppelde adviesbevoegdheid gaat verloren. Met andere woorden: u heeft het diploma nog wel, maar u mag er niets meer mee doen. Let op, u heeft dus nog maar een paar maanden!
Wees op tijd en meld u nu aan voor het examen.
 
Bekijk alle actuele informatie over Wft in onze Wft Corner
 
N.B. Ook mogelijk bij NIBE-SVV: In één dag oefenen met uw Wft-PE-examen én examen doen. Ga daarvoor naar onze website, naar de door u gewenste opleiding, klik op ‘Planning’ en kies voor de variant ‘e-learning met examentraining en aansluitend examen’.
 

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Bezoek ons Inloopspreekuur

Wilt u een passend studieadvies? Heeft u vragen? Of wilt u gewoon eens met NIBE-SVV kennismaken? Kom dan naar ons inloopspreekuur.

Donderdag 28 Februari 14:00 - 17:00 uur