Zes nieuwe DSI-accreditaties Permanent Vakbekwaam voor NIBE-SVV

DSI heeft weer zes nieuwe Permanent Vakbekwaam-programma’s van NIBE-SVV geaccrediteerd. Al eerder zijn de Permanent Vakbekwaam-programma’s voor ESMA Retail geaccrediteerd. Voor DSI-gecertificeerde professionals is permanent vakbekwaam (PV) zijn vanaf 2020 een voorwaarde om de certificering bij DSI te behouden.
 
Aan de eerdere drie geaccrediteerde programma’s, kunnen nu de volgende worden toegevoegd:

  • ESMA Institutioneel Informeren Permanent Vakbekwaam 2020;
  • ESMA Institutioneel Adviseren Permanent Vakbekwaam 2020;
  • ESMA Treasury Informeren Permanent Vakbekwaam 2020;
  • ESMA Treasury Adviseren Permanent Vakbekwaam 2020;
  • Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2020;
  • Compliance Professioneel Permanent Vakbekwaam 2020.

De nieuwe programma’s zijn binnenkort te boeken op de website van NIBE-SVV.

Programma’s

Alle Permanent Vakbekwaam-programma’s behandelen voor het vakgebied relevante, actuele thematiek op het gebied van kennis, integriteit en vaardigheden.
 
De verschillende Adviescommissies van DSI bepalen jaarlijks de thema’s die in de programma’s aan de orde komen. Een programma loopt per kalenderjaar, waarna een nieuwe cyclus start.

Aansluiten bij leerbehoefte

De programma’s sluiten uitstekend aan bij de leerbehoefte van de huidige financieel dienstverlener en zijn actueel en toegankelijk, overzichtelijk en resultaatgericht én bieden de cursist maximale regie over het eigen leerproces.
 
De volgende programma’s waren al eerder geaccrediteerd:

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.