Kostenoverzicht aanvragen

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of te printen
 • Home
 • Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2020

Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2020

Houd je DSI-registratie in stand

Studiebelasting

5

Vakgebied

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Vanaf prijs

€ 175,00

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

Januari 2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je werkzaam als effectenhandelaar? En sta je geregistreerd in het register DSI Effectenhandelaar? Dan dien je vanaf 2020 jaarlijks een programma te doorlopen om je vakbekwaamheid up-to-date te houden: het Permanent Vakbekwaam-programma. Door het jaarlijks succesvol doorlopen van het programma Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam bij NIBE-SVV toon je aan permanent vakbekwaam te zijn én blijf je bij DSI geregistreerd.

DSI geaccrediteerd

Het programma Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2020 is geaccrediteerd door DSI.

Door het succesvol afronden van dit programma actualiseer je aantoonbaar je kennis en behoud je je registratie in het register DSI Effectenhandelaar.

Direct resultaat

 • Aantoonbaar permanent vakbekwaam
 • Certificaat na afronding
 • Automatische verlenging van je DSI-registratie

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor effectenhandelaren die orders uitvoeren van effecten, opties en futures en/of deze effecten, opties en futures verhandelen voor rekening en risico van een financiële organisatie en gecertificeerd willen blijven voor het register DSI Effectenhandelaar. Dit programma is ook relevant voor iedereen die vanuit zijn vakgebied in aanraking komt met effecten, opties en futures en op de hoogte wil blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Doel en opzet

Voor alle DSI-gecertificeerden geldt dat zij hun vakbekwaamheid – aantoonbaar – moeten bijhouden; dit is een voorwaarde voor de DSI-certificering. Via dit programma kun je op laagdrempelige wijze aantoonbaar je kennis actualiseren. Dit doe je door middel van toegankelijke, actuele artikelen en oefen- en toetsvragen in onze online leeromgeving. Je hebt regie over je eigen leerproces: je bepaalt zelf waar en wanneer je leert en in welke volgorde je de onderwerpen behandelt.

Vooropleiding

Dit programma bouwt voort op de opleiding Effectenhandelaar en het diploma DSI Effectenhandelaar. Het jaarlijks volgen van dit programma is een voorwaarde voor DSI-certificering en behoud van registratie in het register DSI Effectenhandelaar.

Studiebelasting en duur

Het programma dient binnen het kalenderjaar te worden afgerond en kan volledig in eigen tempo worden doorlopen. Het programma loopt per kalenderjaar, waarna een nieuwe cyclus start. Het doornemen van de leerstof en het maken van de toetsvragen betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 3-5 uur.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je nodig hebt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Examen en certificaat

Toetsvragen maken onderdeel uit van het programma. Na het succesvol doorlopen kun je direct je certificaat in de online leeromgeving downloaden en delen met bijvoorbeeld je werkgever.

NIBE-SVV is een door DSI geaccrediteerde opleider. Wij delen jaarlijks je behaalde resultaat met DSI. Zo blijf je automatisch gecertificeerd voor het register DSI Effectenhandelaar en heb je daar geen omkijken meer naar.

Door middel van inschrijving voor dit programma ga je ermee akkoord dat wij, indien je bent geslaagd, je examenresultaat delen met DSI. Als je dit niet wilt, dan kun je ons hierover berichten via service@nibesvv.nl.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Search for Yield
 • Monetaire ontwikkelingen
 • Benchmarkverordening
 • Rente-indices
 • Deep Risks
 • Integriteit financiële markten
 • Wijzigingen in wet- en regelgeving
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

Je volgt het programma via e-learning, waarbij je gebruikmaakt van onze geavanceerde online leeromgeving.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten e-learning variant, bij betaling in 1 termijn

E-Learning
€ 175,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 175,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.