• Home
 • ESMA Treasury Adviseren Permanent Vakbekwaam 2020

ESMA Treasury Adviseren Permanent Vakbekwaam 2020

Houd uw DSI-registratie in stand

Studiebelasting

Vakgebied

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Vanaf prijs

€ 175,00

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

Oktober 2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Adviseert u professionele cliënten over het afdekken van financiële risico’s zoals het renterisico, valutarisico en commodityrisico? En staat u ingeschreven in het DSI Adviseren Treasury (ESMA)-register? Dan dient u vanaf 2020 jaarlijks een programma te doorlopen om uw vakbekwaamheid up-to-date te houden: het Permanent Vakbekwaam-programma. Door het jaarlijks succesvol doorlopen van het programma ESMA Treasury Adviseren Permanent Vakbekwaam bij NIBE-SVV toont u aan permanent vakbekwaam te zijn én blijft u bij DSI geregistreerd.

DSI geaccrediteerd

Het programma ESMA Treasury Adviseren Permanent Vakbekwaam 2020 is geaccrediteerd door DSI.

Door het succesvol afronden van dit programma actualiseert u aantoonbaar uw kennis en behoudt u uw registratie in het DSI Adviseren Treasury (ESMA)-register.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die professionele cliënten adviseert over het afdekken van financiële risico’s zoals het renterisico, valutarisico en commodityrisico en ingeschreven wil blijven in het DSI Adviseren Treasury (ESMA)-register. Dit programma is ook relevant voor iedereen die vanuit zijn vakgebied in aanraking komt met Treasury en op de hoogte wil blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Doel en opzet

Voor alle DSI-gecertificeerden geldt dat zij hun vakbekwaamheid – aantoonbaar – moeten bijhouden; dit is een voorwaarde voor de DSI-certificering. Via dit programma actualiseert u aantoonbaar uw kennis. Dit doet u door middel van toegankelijke, actuele artikelen en oefen- en toetsvragen in onze online leeromgeving. U heeft regie over uw eigen leerproces: u bepaalt zelf waar en wanneer u leert en in welke volgorde u de onderwerpen behandelt.

Vooropleiding

U bent ingeschreven in het register DSI Adviseren Treasury (ESMA)-register.

Studiebelasting en duur

De opleiding dient binnen het kalenderjaar te worden afgerond en kan volledig in eigen tempo worden doorlopen. Het programma loopt per kalenderjaar, waarna een nieuwe cyclus start. Het doornemen van de leerstof en het maken van de toetsvragen betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 4-6 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u nodig heeft.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Examen en diploma

Toetsvragen maken onderdeel uit van het programma. Als geaccrediteerde opleider delen wij jaarlijks uw behaalde resultaat met DSI. Zo blijft u automatisch gecertificeerd voor het betreffende register van DSI en heeft u daar geen omkijken meer naar. Ook kunt u direct uw certificaat downloaden en delen met bijvoorbeeld uw werkgever.

Door middel van inschrijving voor dit programma gaat u ermee akkoord dat wij, indien u geslaagd bent, uw examenresultaat delen met DSI. Als u dit niet wilt, dan kunt u ons hierover berichten via service@nibesvv.nl.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Product
 • Trends in documentatie financiële dienstverlening
 • Markt
 • Benchmarkverordeningen
 • Rente-indices
 • Basel IV – kapitaalbeslag
 • Sustainable Finance
 • Klimaatrisico’s
 • Uniform herstelkader rentederivaten
 • Deep risks
 • Emir
 • Wet- en regelgeving en klant
 • Actuele ontwikkelingen financiële dienstverlening
 • Integriteit financiële markten
 • Vaardigheden
 • Helder communiceren
 • Luistervaardigheden
 • Empathisch vermogen
 • Analyseren
 • Oordeelsvorming
 • Klantgerichtheid
 • Overtuigingskracht
 • Assertiviteit
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

U volgt het programma via e-learning. Bij deze variant volgt u geen klassikale bijeenkomsten, maar maakt u gebruik van onze geavanceerde online leeromgeving.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Kosten tot 31 december 2020

Bij e-learning variant, bij betaling in 1 termijn

E-Learning
€ 175,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 175,-
Kosten vanaf 31 december 2020

Bij e-learning variant, bij betaling in 1 termijn

E-Learning
€ 175,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 175,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.