Nieuw opleidingsaanbod 2021 bij NIBE-SVV

Ons opleidingsaanbod voor 2021 is vernieuwd. Op welk gebied wil jij je het komende jaar verder ontwikkelen? Vraag nu onze opleidingsbrochure aan.

Brochure

In de opleidingsbrochure vind je de mogelijkheden die we jou als financieel dienstverlener bieden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Een opleiding is een investering in je toekomst. En ook een verstandige investering, want onze diploma’s staan hoog aangeschreven in de financiële sector.

Relevant blijven

De voortschrijdende digitalisering verandert onze sector in snel tempo. Rollen vragen andere competenties, beroepen verdwijnen en nieuwe beroepen ontstaan. Relevant zijn en blijven is noodzakelijk. En dat gaat hand in hand met een leven lang leren. Tel daarbij op dat er steeds meer wet- en regelgeving is waaraan je aantoonbaar moet voldoen. Dat is voor professionals in de financiële sector een enorme uitdaging. Als dé opleider voor de financiële dienstverlening zijn we jou daarbij graag van dienst.

Nieuwe opleidingen

Relevant blijven is ook het uitgangspunt geweest bij het samenstellen van ons nieuwe opleidingsaanbod. Sommige opleidingen hebben daarom plaatsgemaakt voor nieuwe. Een greep uit ons nieuwe aanbod:

Wat kun je nog meer van ons verwachten in 2021?

Verder zijn we voor het nieuwe jaar volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe opleidingen. We noemen er een paar: 

  • HBO Analist Customer Due Diligence: je ontwikkelt in deze opleiding je analytische skills en leert bestaande en nieuwe klanten beoordelen, zodat je kunt voorkomen dat de financiële instelling zakendoet met een criminele klant.
  • HBO Integraal Risicoadviseur: deze praktijkgerichte opleiding biedt zicht op risicomanagement en hoe je dit allround in de organisatie toepast.
  • HBO Kredietspecialist: in deze opleiding leer je hoe je financieringsvraagstukken van de klant kunt analyseren en beoordelen.
  • HBO Schadebehandelaar Aansprakelijkheid: deze HBO-opleiding geeft je de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de behandeling van aansprakelijkheidsschadedossiers.

Heb je over deze HBO-opleidingen nu al vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 - 7 506 155.

In de nieuwe opleidingsbrochure vind je nog veel meer opleidingen. Vraag snel de brochure aan en bekijk op je gemak welke opleiding het beste bij je past. Er is meer mogelijk dan je denkt.
Opleidingsbrochure aanvragen

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding? Inspiratie opdoen? Volg de handige carrièrepaden in de brochure. Of neem contact op met een van onze adviseurs: 035 - 7 506 155 of info@nibesvv.nl.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!