• Home
  • Adviseur Duurzaam Wonen

Adviseur Duurzaam Wonen

Goed voorbereid op klantgesprekken over verduurzaming

Studiebelasting

Vakgebied

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Vanaf prijs

€ 59,00

Duur

1 dag

Eerstvolgende startdatum

November 2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Zonnepanelen, spouwmuurisolatie, een warmtepomp. De consument weet dat het verduurzamen van de woning interessant kan zijn. Zowel vanuit het oogpunt van milieu als kostenbesparing. Maar waar te beginnen? Welke energiebesparingsmethode past bij hen en hun woning? Door de grote hoeveelheid aan informatie is het moeilijk kiezen voor de consument. Het is daarom ook niet vreemd dat zij u als adviseur of makelaar bij deze keuze willen betrekken. Wilt u uw klanten beter kunnen helpen bij vragen over woningverduurzaming? Dan is dit de training voor u.

Doelgroep

U werkt als financieel adviseur of makelaar en zoekt handvatten om uw klanten van goed advies over duurzaam wonen te voorzien.

We gaan er vanuit dat u al adviesgesprekken voert en dat u bijvoorbeeld de opleiding Wft Consumptief Krediet, Wft Hypothecair Krediet, Woningfinanciering of Erkend Financieel Adviseur (Integraal Adviseren) heeft gevolgd.

Doel en opzet

In deze training Adviseur Duurzaam Wonen nemen we u mee in de actuele ontwikkelingen op het gebied van woningverduurzaming. Welke mogelijkheden tot energiebesparing zijn er? Welke voor- en nadelen hebben zij? Zijn er subsidieregelingen mogelijk? Met deze en andere vragen gaat u aan de slag. Daarnaast oefent u met enkele rekenmodellen om de efficiëntie en besparing van verschillende methoden te kunnen berekenen. Aan de hand van voorbeelden en oefeningen verdiepen u en uw collega's zich in het onderwerp.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

U sluit de training af met een toets in de online leeromgeving. Rondt u de toets met een voldoende beoordeling af, dan ontvangt u het certificaat 'Adviseur Duurzaam Wonen' van NIBE-SVV.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Klimaatakkoord
  • Energiebesparende voorzieningen
  • Financieringsmogelijkheden duurzame woning
  • Subsidiemaatregelen en NHG
  • Rekenmodellen
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

U volgt de training via e-learning. U volgt geen klassikale bijeenkomsten, maar maakt gebruik van onze geavanceerde online leeromgeving.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Kosten tot 31 december 2020

Bij e-learning variant, bij betaling in 1 termijn

E-Learning
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 59,-
Kosten vanaf 31 december 2020

Bij e-learning variant, bij betaling in 1 termijn

E-learning
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 59,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.