NIBE-SVV: leergang CCO ‘in topconditie’

NIBE-SVV actualiseert de opleidingen doorlopend. Nu wordt ook de leergang Certified Compliance Officer (CCO) geactualiseerd. Onder andere de komst van de Europese privacyregels (AVG) maakt een extra kritische blik op de opleidingsteksten nodig. En, (zoals we altijd al doen) nemen we ook de feedback van onze cursisten en docenten mee. Met het team van CCO-docenten kijken we vooruit naar nieuwe onderwerpen en de komende wetgeving. Zo brengen we de leergang ‘in topconditie’.

Compliance steeds belangrijker

De compliancefunctie bij verzekeraars wordt steeds belangrijker. Ook de komst van de Europese privacyregels per 25 mei 2018 (AVG) is hierbij van grote betekenis. Hoe gaat bijvoorbeeld een zorgverzekeraar om met de gegevens van zijn verzekerden? De nieuwe privacyregels maken dat de rol van de compliance officer in de organisatie niet alleen nog belangrijker wordt, maar ook kan veranderen. In de leergang CCO komt dit uitgebreid aan bod.

Lees de ervaringen van docent en cursist

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.