DSI-gecertificeerd? Rond je PV af vóór het einde van het jaar

Zorg ervoor dat je vakbekwaam en gecertificeerd blijft

Ben je gecertificeerd en geregistreerd in een van de DSI-registers? Dan heb je tot 31 december 2023 de tijd om een Permanent Vakbekwaam (PV)-programma 2023 te doorlopen. Het einde van het jaar nadert sneller dan je denkt, en dat betekent dat het tijd is om actie te ondernemen.

Waarom een PV-programma volgen?

Met een PV-programma blijf je altijd up-to-date. Daarnaast zorg je ervoor dat je je DSI-certificering behoudt. De programma’s worden jaarlijks vernieuwd. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en veranderingen in wet- en regelgeving.

Rond je PV 2023 af vóór het einde van het jaar

Voor je het weet is het 2024. Daarom raden we je aan om, als je nog niet begonnen bent, zo snel mogelijk met je PV-programma te beginnen. Bekijk hier het overzicht van de PV-programma’s van 2023. De uiterlijke afrondingsdatum voor PV 2023 is 1 april 2024.

Wat gebeurt er als je jouw PV 2023 niet op tijd afrondt?

Als je een DSI-certificering hebt moet je jaarlijks het PV-programma succesvol afronden. Het niet tijdig afronden van je PV-programma kan leiden tot het verlies van je DSI-certificering. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor je carrière en je vermogen om je diensten aan te bieden aan klanten.

Onderneem actie. Ga direct naar jouw PV-programma

Onderneem actie en zorg ervoor dat je goed voorbereid het nieuwe jaar ingaat. Ga direct naar jouw PV-programma:

 

ESMA-Essentials, dé aanvulling op je PV-programma

Ken je de ESMA-Essentials pagina al? Hier blijf je doorlopend op de hoogte van de laatste en belangrijkste actualiteiten over ESMA/MiFID, Effecten, Vermogen en Compliance. Stay tuned, want begin december wordt deze pagina weer geüpdatet. Alle studenten die een PV-programma volgen worden hiervan per mail op de hoogte gehouden en vinden de link terug in hun online leeromgeving.

Heb je vragen over PV 2023?

Neem contact op met een opleidingsadviseur van NIBE-SVV. Bel naar 035 - 7 506 155 of stuur een WhatsAppbericht (06 – 82 65 86 44)  Of bekijk de FAQ-pagina van DSI.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!