Zes nieuwe DSI-accreditaties Permanent Vakbekwaam voor NIBE-SVV

DSI heeft weer zes nieuwe Permanent Vakbekwaam-programma’s van NIBE-SVV geaccrediteerd. Al eerder zijn de Permanent Vakbekwaam-programma’s voor ESMA Retail geaccrediteerd. Voor DSI-gecertificeerde professionals is permanent vakbekwaam (PV) zijn vanaf 2020 een voorwaarde om de certificering bij DSI te behouden.
 
Aan de eerdere drie geaccrediteerde programma’s, kunnen nu de volgende worden toegevoegd:

De nieuwe programma’s zijn nu te boeken op de website van NIBE-SVV.

Programma’s

Alle Permanent Vakbekwaam-programma’s behandelen voor het vakgebied relevante, actuele thematiek op het gebied van kennis, integriteit en vaardigheden.
 
De verschillende Adviescommissies van DSI bepalen jaarlijks de thema’s die in de programma’s aan de orde komen. Een programma loopt per kalenderjaar, waarna een nieuwe cyclus start.

Aansluiten bij leerbehoefte

De programma’s sluiten uitstekend aan bij de leerbehoefte van de huidige financieel dienstverlener en zijn actueel en toegankelijk, overzichtelijk en resultaatgericht én bieden de cursist maximale regie over het eigen leerproces.
 
De volgende programma’s waren al eerder geaccrediteerd:

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Open avond: Vakmanschap voor verzekeringsprofessionals

Vakmanschap is van groot belang voor jou als verzekeringsprofessional. Maar hoe ontwikkel jij je vakkennis? En wat kun je doen om je te specialiseren binnen je functie? Kom erachter tijdens onze digitale open avond op dinsdag 22 juni.