Ontdek ons nieuwe opleidingsaanbod voor 2020

Het is onze missie om bij te dragen aan een krachtige financiële sector. Dat doen we door opleidingen en trainingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op de veranderende markt. Ons aanbod voor 2020 staat nu online.
 
Ons opleidingsaanbod is zowel geschikt voor de starter als voor de medewerker die wil doorgroeien en zich bijvoorbeeld wil specialiseren. Naast wettelijk verplichte opleidingen als Wft en MiFID, vindt u bij ons complete leerlijnen voor vaktechniek en erkende HBO- en Masteropleidingen. Bovendien bieden we met de Next Academy een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden, die inhaken op de veranderende vereisten in de sector. Denk aan vaardigheden, privacy, machine learning, data science, etc.

Highlights uit het nieuwe aanbod

Een belangrijke trend waar we op inspelen, is de behoefte aan kennis en vaardigheden op het gebied van compliance, Wwft, CDD en fraude. Vooral bij de medewerkers ‘in the business’, voor wie dit niet de eerste verantwoordelijkheid is. Juist door iedereen binnen de organisatie bij deze onderwerpen te betrekken, wordt het hierop gerichte beleid effectiever. We noemen een paar trainingen:

  • Wwft voor Iedereen met Klantcontact: wat is een ongebruikelijke transactie en hoe herkent u die? In 1 dag krijgt u aan de hand van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme meer inzicht in vraagstellingstechnieken en dossier- en dataonderzoek (CDD/KYC).
  • Compliance voor Financieel Adviseurs: hoe pakt u compliancevraagstukken effectief aan? En hoe creëert u in uw organisatie een compliancebewuste cultuur? Adviseurs met als neventaak ‘compliance’ krijgen in 1 dag inzicht in de compliance-risico’s en de beheersing ervan.
  • Inleiding Fraudebeheersing Verzekeringsbedrijf: welke vormen van fraude zijn er? Welke risicofactoren kunnen tot fraude leiden? Welke onderzoeksmogelijkheden kunt u inzetten? U leert in 1 dag hoe u verschillende vormen van fraude kunt herkennen, opsporen en aanpakken.

Investeren in de toekomst

Uw opleiding is een investering in de toekomst. Wij helpen u graag met het waarmaken van uw ambities. En omdat een diploma van NIBE-SVV hoog staat aangeschreven, weet u zeker dat u bij ons goed zit.

Blijf relevant

Houd uw kennis up-to-date met een opleiding van NIBE-SVV. Vraag nu de nieuwe brochure aan met een overzicht van ons opleidingsaanbod voor 2020.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een opleiding die het beste bij uw persoonlijke situatie past? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde opleidingsadviseurs via 035 - 750 61 55 of via het contactformulier. Zij helpen u graag.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!