Webinar over schadegevallen nu terug te kijken

In december is de 900ste editie van de Beursbengel verschenen. Om dit te vieren organiseerde NIBE-SVV op 7 december het webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’. Dit boeiende webinar is nu terug te kijken.
 
Het webinar ging over opmerkelijke schadegevallen waarover in dit vakblad voor de verzekeringsbranche is geschreven. Te gast waren drie redactieleden van de Beursbengel: Angela Pieneman, Johan Zwaanswijk en Berry Mulders. NIBE-SVV-directeur Jeanette Hadderingh ging met hen in gesprek over transport- en aansprakelijkheidsverzekeringen en over de ontwikkelingen in deze sectoren.
Hier kun je het webinar (gratis) terugkijken.

Heb je na dit webinar de smaak te pakken en wil je meer weten?

Lees dan onze nieuwe whitepaper Schade. In deze whitepaper lichten we een aantal opleidingen toe op het gebied van schade en schadeverzekeringen. Zo kun je goed geïnformeerd beginnen aan je volgende stap binnen het schadevak.


 
Vraag hier kosteloos de Whitepaper Schade aan

Steeds meer vraag naar goed opgeleide schadespecialisten

Er is veel vraag naar goed opgeleide en gespecialiseerde acceptanten en schadebehandelaars. Daarnaast maakt de veeleisendheid van klanten het belangrijker dan ooit om je vak bij te houden. Dit betekent ook het op peil houden van je kennis van het aansprakelijkheidsrecht, het bewijsrecht en verzekeringstechniek. Daar helpen we je graag bij met een breed aanbod aan opleidingen voor de schadespecialist.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!