Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Meer weten over schade en schadeverzekeringen?

Lees er alles over in onze whitepaper ‘Schadeverzekeringen’

Gespecialiseerde acceptanten en schadebehandelaars zijn schaars. Hierdoor is er veel vraag naar goed opgeleide schadespecialisten. Daarnaast maakt de veeleisendheid van klanten het belangrijker dan ooit om je vakkennis bij te houden. Onze whitepaper ‘Schadeverzekeringen’ helpt je bij het vinden van de juiste opleiding. Vraag hem hieronder kosteloos aan.

WHITEPAPER AANVRAGEN

Assurantie A

Het kunnen analyseren van complexe risico’s en daarvoor passende verzekeringsoplossingen aanbieden, vraagt om meer dan algemene kennis van het verzekeringsvak. Met de Assurantie A-opleidingen van NIBE-SVV ontwikkel je de vaktechnische kennis die nodig is om als vakspecialist een gedegen gesprekspartner te zijn van je klanten en verzekeraars. In de whitepaper leer je meer over de verschillende modules en het erkende A-diploma.

Schadebehandelaar/Acceptant

In onze opleidingen Schadebehandelaar/Acceptant leer je alles wat je moet weten om succesvol te zijn binnen het schadevak. Je doet brede vakkennis op en raakt onder meer helemaal thuis in het beoordelen van verzekeringsaanvragen, het uitbrengen van offertes en het opstellen van een verzekeringspolis. In de whitepaper ontdek je welke carrièrepaden je op dit gebied kunt volgen en lees je meer over de verschillende branchediploma’s voor de schadebehandelaar en acceptant.

Welke onderwerpen komen aan de orde?

In onze whitepaper komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Opleidingen Assurantie A
  • Opleidingen voor de schadebehandelaar en acceptant
  • Doelgroep en vooropleidingseisen van de opleidingen
  • Hulp bij het vinden van de juiste opleiding
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!