Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Meer weten over schade en schadeverzekeringen?

Lees er alles over in onze whitepaper ‘Schadeverzekeringen’

Gespecialiseerde acceptanten en schadebehandelaars zijn schaars. Hierdoor is er veel vraag naar goed opgeleide schadespecialisten. Daarnaast maakt de veeleisendheid van klanten het belangrijker dan ooit om je vakkennis bij te houden. Onze whitepaper ‘Schadeverzekeringen’ helpt je bij het vinden van de juiste opleiding. Vraag hem hieronder kosteloos aan.

WHITEPAPER AANVRAGEN

Assurantie A

Het kunnen analyseren van complexe risico’s en daarvoor passende verzekeringsoplossingen aanbieden, vraagt om meer dan algemene kennis van het verzekeringsvak. Met de Assurantie A-opleidingen van NIBE-SVV ontwikkel je de vaktechnische kennis die nodig is om als vakspecialist een gedegen gesprekspartner te zijn van je klanten en verzekeraars. In de whitepaper leer je meer over de verschillende modules en het erkende A-diploma.

Schadebehandelaar/Acceptant

In onze opleidingen Schadebehandelaar/Acceptant leer je alles wat je moet weten om succesvol te zijn binnen het schadevak. Je doet brede vakkennis op en raakt onder meer helemaal thuis in het beoordelen van verzekeringsaanvragen, het uitbrengen van offertes en het opstellen van een verzekeringspolis. In de whitepaper ontdek je welke carrièrepaden je op dit gebied kunt volgen en lees je meer over de verschillende branchediploma’s voor de schadebehandelaar en acceptant.

Welke onderwerpen komen aan de orde?

In onze whitepaper komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Opleidingen Assurantie A
  • Opleidingen voor de schadebehandelaar en acceptant
  • Doelgroep en vooropleidingseisen van de opleidingen
  • Hulp bij het vinden van de juiste opleiding

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.