Nieuwe whitepaper over verzekeren en agrarische risico’s

De agrarische sector is veelomvattend en een belangrijke pijler van de Nederlandse economie. Gezien de financiële belangen is het niet verwonderlijk dat in deze bedrijfstak risicomanagement  en daarmee verzekeringen een grote rol spelen. Hierover gaat de nieuwste whitepaper van NIBE-SVV: ‘Verzekeren en agrarische risico’s’. Vraag nu de whitepaper kosteloos aan.

In de whitepaper komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
•           Risicomanagement en de rol van de accountmanager
•           Het verzekeren van weergerelateerde risico’s
•           De milieuschadeverzekering en de agrarische sector
•           Agrarische schades en de financiële gevolgen
•           De innovatieve wereld van de glastuinbouw
•           Kentekenplicht voor trekkers

Whitepapers van NIBE-SVV

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Daarom publiceert NIBE-SVV whitepapers over actuele onderwerpen uit uw vakgebied. Deze whitepapers helpen u eenvoudig uw vakkennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.