Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Verzekeren en agrarische risico’s

Lees er alles over in onze whitepaper ‘Verzekeren en agrarische risico’s’

Houdt u zich als financieel dienstverlener bezig met het agrocomplex? Of gaat u zich daarmee bezighouden? Dan is specifieke kennis over de agrarische sector noodzakelijk om goed in te kunnen spelen op de risico’s in deze sector. Onze whitepaper ‘Verzekeren en agrarische risico’s’ helpt u hierbij. Vraag hem hieronder kosteloos aan.

Whitepaper aanvragen

Belangrijke pijler van de Nederlandse economie

De agrarische sector is veelomvattend en nog steeds een zeer belangrijke pijler van de Nederlandse economie. Gezien de financiële belangen is het niet verwonderlijk dat in de agrarische bedrijfstak preventie van schade en daarmee verzekeringen een grote rol spelen.

Verzekeringsaspecten in de agrarische sector

Deze whitepaper is gewijd aan diverse verzekeringsaspecten in de agrarische sector en bevat artikelen die eerder zijn verschenen in het  verzekeringsvakblad de Beursbengel.

De whitepaper is relevant voor alle financieel dienstverleners die zich bezig houden met de risico’s in de agrarische sector, zoals acceptanten en schaderegelaars agrarische risico’s bij verzekeraars en volmachtbedrijven. Ook voor inspecteurs, riskmanagers en schade-experts agrarische risico’s is deze whitepaper interessant.

Welke onderwerpen komen aan de orde?

In onze whitepaper komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Risicomanagement en de rol van de accountmanager.
  • Het verzekeren van weergerelateerde risico’s.
  • De milieuschadeverzekering en de agrarische sector.
  • Agrarische schades en de financiële gevolgen.
  • De innovatieve wereld van de glastuinbouw.
  • Kentekenplicht voor trekkers.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.