EuropeanPaymentSummit 2017: verdiep uw kennis van het betalingsverkeer

Samen met EPS biedt NIBE-SVV u een unieke korting

Geen doorsnee congres, maar een ‘top’ van en voor professionals werkzaam in de internationale transactiewereld. Dát is de EuropeanPaymentSummit (EPS), een initiatief van Transactives, dat komend jaar op 8 en 9 maart voor de 16e keer plaatsvindt. Dit jaar in het Louwman Museum in Den Haag. Naast plenaire introducties heeft u de ruime keuze uit verschillende tracks, waarin experts verdieping bieden van alle belangrijke trends en ontwikkelingen binnen het betalingsverkeer. Denk aan de e-paymentsinfrastructuur, e-commerce, mobile multichannel-innovatie, Fintech, maar ook aan de relevante wet- en regelgeving, en veiligheid en fraudepreventie.

Bekijk het volledige programma

Het (Engelstalige) programma biedt ideale aanknopingspunten voor (oud-)cursisten van NIBE-SVV, die in 2 dagen hun expertise willen aanscherpen met actuele kennis van de transactiewereld. Naast het betalingsverkeerprogramma biedt EPS 2017 in samenwerking met Hague Security Delta een aanvullend programma rondom ‘security’. Hierin belichten experts de laatste ontwikkelingen op het gebied van fraudebestrijding en veiligheid, met name in de financiële sector en het transactieverkeer.
 
Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan alvast het volledige programma

Meld u aan en profiteer van 20% korting

Wilt u erbij zijn op 8 en 9 maart? Samen met EPS biedt NIBE-SVV u een korting van maar liefst 20%. Aanmelden kan via de onderstaande knop. Vermeld daarbij de speciale code ‘MEDnrMNC2vS’ en uw korting wordt automatisch verrekend.
 
Ja, ik meld mij met korting aan 

Meer weten over betalingsverkeer?

Dat kan via onze praktijkgerichte opleidingen Next Payments (2 avonden) en Payments voor Professionals (8 dagen).  

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!