Opleiding Payments voor Professionals

Complete diplomalijn gericht op betalen

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Het financiële landschap en het betaallandschap veranderen sterk onder alle nieuwe, technologische ontwikkelingen. Deze opleiding geeft een overall beeld van het huidige betaallandschap en alle aspecten die relevant zijn in deze tijd van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe deelnemers.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor payments en het betaallandschap in al zijn aspecten.

Doel en opzet

Het doel is om inzicht te geven in het huidige betaallandschap en 
payments. Hierbij komen onderwerpen als hypothecair en consumptief krediet, sparen en beleggen aan bod. Ook het bancair risicobeleid en toezicht op het bankwezen worden behandeld.

De opleiding bestaat uit 4 trainingen van 2 dagen en wordt afgerond met een eindopdracht.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 90 uur.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Studieprogramma

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Toezicht en regelgeving

(2 dagen)

  • Verschillende (nationale en internationale) instanties
  • Wft en Sanctiewet

Bank en betalingsverkeer

(2 dagen)

  • Rol van banken in het huidige betalingsverkeer
  • (Nationale en internationale) betaalstromen tussen banken

Betaalketen

(2 dagen)

  • Het verloop van het betaalproces binnen een bank
  • Wetgeving en betrokken instellingen bij het betaalproces

Klanten en producten

(2 dagen)

  • Schets van klantgroepen (omvang, belang)
  • Range van betaalproducten

Examen en diploma

De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte opdracht. Indien u dit examen met een voldoende afsluit, ontvangt u het diploma ‘Payments voor Professionals’ van NIBE-SVV.

Opleidingsvarianten

U kunt deze opleiding volgen in 2 zeer aantrekkelijke varianten. Het examen is onderdeel van de opleiding. De examenkosten staan separaat vermeld in het kostenoverzicht. U kunt kiezen uit de volgende varianten:

  • E-learning. U volgt daarbij geen klassikale bijeenkomsten.
  • Klassikaal. Bij deze variant volgt u klassikale bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomsten worden in een dagvariant aangeboden. De dagopleiding omvat 8 bijeenkomsten van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Kies de opleidingsvariant die bij u past en bepaal uw startmoment.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Payments voor Professionals gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

 

Kosten

Klassikaal: € 3.600,-
E-learning: € 1.990,-
Examenkosten: € 150,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Klassikaal: € 3.600,-
E-learning: € 1.990,-
Examenkosten: € 150,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.