Studenten zien toegevoegde waarde van erkende HBO-opleiding

 “Ik vond het een verrijking.” Dat zegt student Ron Schoemaker over de opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde, specialisatie Bank- en verzekeringswezen. Dit is een van de erkende opleidingen waarmee NIBE-SVV vorig jaar het aanbod heeft uitgebreid. De belangstelling was meteen groot en neemt nog steeds toe. Studenten Ron Schoemaker en Peter Schouwenburg aan het woord over de toegevoegde waarde van zo’n opleiding.
 

Ron Schoemaker: “Alles valt nu op z’n plek”

Ron (specialist Inkomensverklaringen bij Rabobank) wilde inzicht hebben in de manieren om met de huidige betaalsystemen om te gaan. “Daarom heb ik de HBO Bachelor gevolgd. Ik vond het een verrijking. Ik ben alles beter gaan zien, kon alles beter in de huidige tijd plaatsen. Ik zag het allemaal wel, maar nu kwam de theoretische uitleg erbij. Ook in mijn functie heb ik er veel aan. Alles valt nu op zijn plek.”
Ron kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn studie. “Ik had gekozen voor de dagvariant. De studie kon ik goed met werk en privé combineren. Voordeel is dat ik wat ouder ben. Mijn jongens zijn al de deur uit. Uitgeleerd ben ik nog niet. Er gaat bij de banken immers nog zóveel veranderen.”
Lees de volledige testimonial van Ron
 

Peter Schouwenburg: positie versterken

Peter Schouwenburg (erkend financieel adviseur Wonen bij ABN Amro) volgde de opleiding HBO Bachelor Commerciële Economie, specialisatie Bank- en verzekeringswezen. Peter zag een reorganisatie aankomen en wilde zijn positie versterken. Hij had nog geen HBO-diploma en had een nieuwe prikkel nodig. “Het was leuk om mensen uit verschillende vakgebieden te ontmoeten en te sparren met de docenten. De opdrachten maken vond ik in het begin wel lastig. Maar ik ben op een andere manier gaan nadenken. Niet meteen het probleem willen oplossen, maar even een paar stappen terug. Eerst informatie verzamelen, onderzoek doen. Dat komt mij nu uitstekend van pas.”
Lees de volledige testimonial van Peter
 

Met vrijstellingen tijd en kosten besparen

Heeft u een Wft-, Assurantie A- of FFP-diploma? Opgelet: uw diploma levert vrijstellingen op binnen een aantal erkende HBO Bacheloropleidingen. Studeren wordt dan nog aantrekkelijker. U kunt uw studie namelijk tot wel 6 maanden verkorten. En behalve studietijd, scheelt het kosten.
Bekijk de mogelijkheden
 

Levenlanglerenkrediet biedt uitkomst

U hoeft u sowieso niet te laten afschrikken door de kosten. Het levenlanglerenkrediet biedt uitkomst. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar tegen heel gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet
 
Bekijk hier het volledige aanbod erkende opleidingen HBO en Master van NIBE-SVV
 
Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!