Altijd Aantoonbaar Actueel met Wft Triple A: nu nog slimmer!

Als financieel dienstverlener met adviestaken moet u volgens de Wft altijd vakbekwaam zijn voor het beroepsprofiel dat hoort bij uw feitelijke werkzaamheden. Dat kan met onze Wft Triple A. Deze slimme digitale omgeving, die we onlangs nog slimmer hebben gemaakt, is volledig afgestemd op de eind- en toetstermen die voor u relevant zijn. Met het Wft Triple A-abonnement kunt u dan ook aantonen dat u helemaal op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen binnen uw vakgebied en binnen uw beroepsprofiel.

Hoe werkt het?

U ontvangt regelmatig speciaal voor u geselecteerde artikelen die zijn verrijkt met tips voor uw dagelijkse werkpraktijk, aandachtspunten, extra verdieping en een oefentoets.
Nieuw in de Wft Triple A is het persoonlijke dashboard. Dankzij dit dashboard ziet u nu direct wat uw status is en of u al een periodieke toets kunt maken. Bovendien worden al uw acties vastgelegd. Zo kunt u over elke gewenste periode een rapportage van uw voortgang uitdraaien en doorsturen naar uw werkgever.

Altijd en overal

Wft Triple A is geheel webbased en werkt op uw pc, laptop en tablet.

Meer weten en/of meteen bestellen?

Wees altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op uw vakgebied en download de Wft Triple A-app  of bekijk de korte rondleiding door Wft Triple A.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 08:36

Bereid je optimaal voor op je Wft-PE-examen

Op 1 april 2022 loopt de huidige PE-periode af. Dat betekent dat je nog tot deze datum hebt om je Wft-PE-examen(s) te behalen. In een poll op onze LinkedIn-pagina vroegen we wanneer onze studenten van plan zijn dit examen te gaan doen. We zijn blij om te zien dat 59% al gecertificeerd is en 22% van plan is om tijdens de zomerperiode examen te doen. Dat is verstandig, want wie tot het laatste moment wacht kan zijn of haar adviesbevoegdheid kwijtraken. Ben je nog niet gecertificeerd? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je optimaal voor te bereiden op het examen.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.