Altijd Aantoonbaar Actueel met Wft Triple A: nu nog slimmer!

Als financieel dienstverlener met adviestaken moet u volgens de Wft altijd vakbekwaam zijn voor het beroepsprofiel dat hoort bij uw feitelijke werkzaamheden. Dat kan met onze Wft Triple A. Deze slimme digitale omgeving, die we onlangs nog slimmer hebben gemaakt, is volledig afgestemd op de eind- en toetstermen die voor u relevant zijn. Met het Wft Triple A-abonnement kunt u dan ook aantonen dat u helemaal op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen binnen uw vakgebied en binnen uw beroepsprofiel.

Hoe werkt het?

U ontvangt regelmatig speciaal voor u geselecteerde artikelen die zijn verrijkt met tips voor uw dagelijkse werkpraktijk, aandachtspunten, extra verdieping en een oefentoets.
Nieuw in de Wft Triple A is het persoonlijke dashboard. Dankzij dit dashboard ziet u nu direct wat uw status is en of u al een periodieke toets kunt maken. Bovendien worden al uw acties vastgelegd. Zo kunt u over elke gewenste periode een rapportage van uw voortgang uitdraaien en doorsturen naar uw werkgever.

Altijd en overal

Wft Triple A is geheel webbased en werkt op uw pc, laptop en tablet.

Meer weten en/of meteen bestellen?

Wees altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op uw vakgebied en download de Wft Triple A-app  of bekijk de korte rondleiding door Wft Triple A.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!