Nieuw webinar op 25 september: ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?

Op 25 september vindt ons volgende webinar plaats, met dit keer aandacht voor verzekeringsfraude. Het webinar ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?’ bieden we u aan samen met het Verbond van Verzekeraars.

Elk jaar krijgen verzekeraars te maken met verzekeringsfraude. Het gaat hierbij niet alleen maar om ‘eenvoudige’ fraude door opportunistische consumenten, in sommige gevallen is er ronduit sprake van georganiseerde criminaliteit.
 
In dit webinar praten we u bij over verzekeringsfraude, de trends en de aanpak voor preventie en detectie. Daarnaast komen ook digitalisering en machine learning ter sprake, evenals de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid.

Nieuw convenant

Ook gaan we in op het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude. Uiteraard met aansprekende voorbeelden.
Kortom: het webinar is interessant voor iedereen in de sector die in aanraking kan komen met fraude en actief wil bijdragen aan het aanpakken hiervan.

U kijkt toch ook?

Het webinar ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?’, onderdeel van de succesvolle reeks ‘Focus op Vakmanschap’, wordt live uitgezonden op maandagavond 25 september van 20.30 tot 21.15 uur. Deelnemers aan dit interactieve webinar kunnen uiteraard ook weer hun eigen vragen stellen.

Programma webinar

In dit webinar over verzekeringsfraude gaan we in op:

  • de trends
  • de aanpak voor preventie en detectie
  • digitalisering en machine learning
  • de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid
  • het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude

Datum en tijd

25 september van 20.30 tot 21.15 uur
Meld u hier aan voor het webinar over verzekeringsfraude

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!