Nieuw webinar op 25 september: ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?’


Elk jaar krijgen verzekeraars te maken met vele duizenden gevallen van verzekeringsfraude. Het gaat hierbij niet alleen maar om ‘eenvoudige’ fraude door opportunistische consumenten, in sommige gevallen is er ronduit sprake van georganiseerde criminaliteit.

Ons volgende webinar ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?’ bieden we u samen met de Insurance Academy en het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV) van het Verbond van Verzekeraars aan. In dit webinar praten we u bij over verzekeringsfraude, de trends, de aanpak voor preventie en detectie, digitalisering en machine learning, en de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid. Ook gaan we in op het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude. Uiteraard met aansprekende voorbeelden. Kortom: het webinar is interessant voor iedereen in de sector die in aanraking kan komen met fraude en actief wil bijdragen aan het aanpakken hiervan.

Het webinar ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?’, onderdeel van de succesvolle reeks ‘Focus op Vakmanschap’, wordt live uitgezonden op maandagavond 25 september van 20.30 tot 21.15 uur. Deelnemers aan dit interactieve webinar kunnen uiteraard ook weer hun eigen vragen stellen. 

Programma webinar

In dit webinar over verzekeringsfraude gaan we in op:
  • de trends
  • de aanpak voor preventie en detectie
  • digitalisering en machine learning
  • de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid
  • het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude

Datum en tijd

25 september van 20.30 tot 21.15 uur

Aanmelden webinar


Over ‘Focus op Vakmanschap’

Vorig jaar zijn we van start gegaan met de webinarreeks ‘Focus op Vakmanschap’. Met gemiddeld 986 views per webinar en een gemiddelde waardering van 8 mogen we spreken van een groot succes. Daarom zetten we deze reeks dit jaar voort. Zo bieden wij u opnieuw een uitgelezen kans om online en vanaf uw eigen locatie de ontwikkelingen in uw vakgebied te volgen.
 
Tijdens de live webinars worden relevante thema’s behandeld door professionals, hoogleraren en auteurs uit de financiële dienstverlening. De webinars zijn op elk device te volgen, verschaffen nieuwe inzichten, bieden interactie en ondersteunen u in uw vakontwikkeling. Mocht u toch even van uw plek moeten, dan kunt u eenvoudig pauzeren. Als het tijdstip überhaupt niet uitkomt, kunt u het webinar later on demand terugkijken. De webinars bieden overigens ook een mooie aanleiding om met vakgenoten in gesprek te gaan over de actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Dat noemen wij in één woord verantwoord.

Webinar 13 november 2017

Fintech: the next step
Bekijk het webinar

Webinar 25 september 2017

Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?
Bekijk het webinar

Webinar 19 juni 2017

Het verschil tussen risico en onzekerheid:
financieel risicomanagement
Bekijk het webinar

Webinar 29 mei 2017

De auto die in de liftschacht reed
Bekijk het webinar

Webinar 10 april 2017

Eigenrisicodragen: Ziektewet
Bekijk het webinar

Webinar 7 maart 2017

Welke zorgplicht heeft u als financieel planner?
Bekijk het webinar

Webinar 12 december 2016

Pensioen in eigen beheer
Bekijk het webinar

Webinar 31 oktober 2016

Doorlopende dienstverlening: zorgplicht of -kans
Bekijk het webinar

Webinar 12 september 2016

Risicomanagement: van risicobeheersing naar waardecreatie
Bekijk het webinar

Webinar 6 juni 2016

WGA 2017: slapeloze nachten door sociale zekerheid
Bekijk het webinar

Webinar 11 april 2016

Bancaire vaardigheden en competenties in 2020.
Bekijk het webinar

Webinar 2 februari 2016

Kraanongeluk in Alphen aan den Rijn.
Bekijk het webinar

Onze website maakt gebruik van cookies.