Nieuw webinar op 19 juni: ‘Het verschil tussen risico en onzekerheid: Financieel Risicomanagement’

Het huidige bancaire landschap biedt grote uitdagingen. Zo is er de steeds grotere complexiteit van financiële regelgeving. En daarnaast groeit de concurrentie in de financiële sector. In deze wereld van toenemende complexiteit en onzekerheid wordt een solide en betrouwbare risicomanagementfunctie steeds belangrijker. Daarover gaat dan ook ons nieuwe webinar: ‘Het verschil tussen risico en onzekerheid: Financieel Risicomanagement’.

Het webinar, onderdeel van de succesvolle reeks ‘Focus op Vakmanschap’, wordt live uitgezonden op maandagavond 19 juni van 20.30 tot 21.15 uur.

Financieel risicomanagement: uitdagingen en oplossingen

Te gast dit keer is Erik Vijlbrief, senior manager bij Zanders, partner voor treasury, risk en finance. Omdat financieel risicomanagement in de praktijk vooral gaat over markt-, krediet-, liquiditeits- en operationele risico’s, belicht hij deze uitdagingen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook gaat hij in op de mogelijke oplossingen. Deelnemers aan dit interactieve webinar kunnen uiteraard ook weer hun eigen vragen stellen.

Programma webinar

  • Introductie van financieel risicomanagement: wat betekent het in de praktijk?
  • Is FRM pas belangrijk geworden na de bankencrisis?
  • Wat zijn de oplossingen in de praktijk?
  • Helpen stresstesting en modellen een volgende crisis voorkomen?

Datum en tijd
19 juni van 20.30 tot 21.15 uur

Aanmelden webinar Het verschil tussen risico en onzekerheid: Financieel Risicomanagement

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!