NIBE-SVV Zakelijk: Dé totaaloplossing voor alle opleidingsvragen

Hoe stimuleer je vakmanschap in je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat werknemers aantoonbaar vakbekwaam zijn en blijven? En hoe houd je zicht op hun ontwikkeling én tegelijkertijd grip op de kosten? Dat zijn vragen waarmee bijna elke financiële instelling worstelt. Met ons nieuwe platform NIBE-SVV Zakelijk kunnen wij een handje helpen. Dit platform biedt een totaaloplossing waarin inzicht, inhoud, grip en inspiratie samenkomen.

We geven een kort overzicht van de mogelijkheden van NIBE-SVV Zakelijk. NIBE-SVV Zakelijk is volledig af te stemmen op jouw organisatie en jouw wensen. Je kiest (en betaalt dus) alleen voor de diensten waarvan jij gebruik wilt maken.

Inzicht in vakmanschap

Zicht krijgen en houden op de ontwikkeling van je werknemers? Dat kan met:

 • License2Operate-dashboard:
  Met ons Licence2Operate-dashboard krijg je inzicht in de voortgang van de vakbekwaamheid van je medewerkers. Je kunt sturen en coachen op het voldoen aan de wettelijke verplichtingen, zoals de Wft en ESMA. Bovendien kun je met dit dashboard eenvoudig aan de toezichthouder aantonen dat je als werkgever in control bent.
 • Wft Triple A:
  Wft Triple A staat voor Altijd Aantoonbaar Actueel. Op dit gebruiksvriendelijke platform krijgen medewerkers wekelijks voor hen relevante en toegelichte actualiteiten aangeboden. En het managementdashboard geeft een werkgever in één oogopslag inzicht in de PA-status van de medewerkers. Met Wft Triple A kun je bij de AFM eenvoudig aantonen dat je medewerkers permanent actueel zijn.
 • Wft Online Academy:
  Wil je je medewerkers met één abonnement volledig Wft-vakbekwaam houden? Kies dan voor onze Wft Online Academy voor PA en PE ineen. In deze online omgeving hebben je medewerkers toegang tot Wft Triple A en tot alle Wft-PE e-learnings. 
 

Vakmanschap stimuleren 

Actuele vakkennis is onmisbaar voor elke financieel professional. Dat gaat verder dan opleiden alleen. Daarom bieden we naast opleidingen onder andere:

 • Whitepapers: deze bieden actuele vakkennis en nieuwe inzichten over uiteenlopende onderwerpen binnen de financiële dienstverlening.
 • Webinars: 4 keer per jaar organiseren wij een webinar over de actualiteiten in het vakgebied. Deze webinars zijn een leuke, laagdrempelige manier om nieuwe kennis op te doen. Én interactief: je kunt tijdens de live-uitzending direct vragen stellen. De webinars zijn later ook terug te kijken.
 • Vakblad de Beursbengel: al ruim 90 jaar is dit vaktechnische magazine met verdiepende artikelen hét vakblad voor de verzekeringsbranche.
 • Platform FLINK: Inhoudelijk verbinden met vakgenoten kan op ons online platform FLINK. Je vindt er artikelen, whitepapers, blogs, evenementen en webinars. Daarnaast kun je via het forum het gesprek aangaan met vakgenoten.
 • Nieuwsbreak: het laatste nieuws uit de financiële wereld en van NIBE-SVV lees je elke maand in deze digitale nieuwsbrief. 
 

Goed werkgeverschap

Investeren in ontwikkeling getuigt van goed werkgeverschap. Daarom bieden we met NIBE-SVV Zakelijk het meest complete opleidingsaanbod voor de financieel dienstverlener én een unieke All You Can Learn-methode:

 • Compleet opleidingsaanbod:
  Bij NIBE-SVV vind je een compleet opleidingsaanbod voor de financieel dienstverlener. Wij bieden de wettelijk verplichte opleidingen, zoals Wft en door de branche erkende vaktechnische opleidingen. Daarnaast vind je bij ons ook erkende HBO- en Masteropleidingen, evenals trainingen voor het verbeteren van digitale vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Daarmee blijven medewerkers relevant en duurzaam inzetbaar in de financiële dienstverlening.
 • All You Can Learn:
  Binnen dit unieke concept krijgen je medewerkers toegang tot alle opleidingen van NIBE-SVV. En dankzij de samenwerking met Opleiding.nl en Online Academy geef je je medewerkers daarnaast nog toegang tot het complete opleidingsaanbod van onze partners binnen Salta Group. Ook kan je als werkgever zelf een selectie uit het opleidingsaanbod maken waaruit je je medewerkers laat kiezen. Met behulp van een op maat gemaakte portal bied je je medewerkers maximale vrijheid in het zoeken en boeken van hun opleidingen en houd je zelf grip op het proces en de kosten.
 

Grip op het proces en de kosten

De rapportages van het platform NIBE-SVV Zakelijk maken het makkelijk om grip te houden op het opleidingsproces van je medewerkers en op de daaraan verbonden kosten. En met een op maat gemaakt platform richt je bovendien het opleidingsproces extra voordelig en efficiënt in.

 • Overzichtelijke rapportages:
  Met behulp van realtime en 24/7-rapportages krijg je meer inzicht in het ontwikkelproces, de autorisatieniveaus van je medewerkers en in de kosten per kostenplaats
  Andere voordelen:
  • Je hebt inzicht in de administratieve voortgang van een inschrijving.
  • Je hebt zicht op de doorgang van de opleiding van individuele personen en groepen.
  • Ook bieden de rapportages informatie over het studieverleden van de studenten.
  • Voor de leidinggevende en HR is er een geanonimiseerd historisch overzicht van inschrijvingen en resultaten.
  • Verder krijg je een notificatie wanneer een medewerker niet voldoet aan permanente educatie.
  • En uiteraard tonen de rapportages de prestaties en resultaten van de studerende medewerker.
 

Klinkt goed?

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!