Webinars: Focus op vakmanschap

Als financieel dienstverlener wilt u voor uw klanten van toegevoegde waarde zijn en blijven. Daar helpen we u graag bij. Dit doen we niet alleen met onze opleidingen, maar ook met onze webinars. Vier keer per jaar organiseren we een webinar in de serie ‘Focus op vakmanschap’. De webinars gaan over recente ontwikkelingen in uw vakgebied. Ze zijn kosteloos te bekijken – ook wanneer u geen opleiding bij ons volgt.

Blijf op de hoogte met onze webinars

De financiële sector is constant in beweging. Het is dan ook belangrijk om de ontwikkelingen in uw vakgebied te volgen. Wat zijn actuele thema’s? Hoe zijn de meningen daarover verdeeld? Tijdens onze webinars gaan professionals, hoogleraren en auteurs uit de financiële dienstverlening in op deze ontwikkelingen. De webinars zijn op elke device te volgen, verschaffen nieuwe inzichten en bieden interactie. De webinars zijn ook erg geschikt om samen met collega’s te bekijken. Zo kunt u met elkaar het gesprek aangaan over het vakgebied.

Kijk live en stel vragen

Onze webinars hebben een interactief karakter. Bekijkt u het webinar live? Dan kunt u direct tijdens de uitzending vragen stellen via de chat.

On demand terug kijken

Komt de datum van het webinar niet uit? Dan kunt u het op een later moment on demand terugkijken. Mocht u even weg moeten van uw scherm, dan kunt het webinar eenvoudig pauzeren.

Bekijk ons laatste webinar

Webinar terugkijken

Nooit meer een webinar missen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze toekomstige webinars? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Dan laten wij het u weten als er een nieuw webinar gepland staat.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Be relevant, keep the change