Webinars

Webinars

Webinars: Focus op vakmanschap

Als financieel dienstverlener wil je voor je klanten van toegevoegde waarde zijn en blijven. Daar helpen we je graag bij. Dit doen we niet alleen met onze opleidingen, maar ook met onze webinars. Vier keer per jaar organiseren we een webinar in de serie ‘Focus op vakmanschap’. De webinars gaan over recente ontwikkelingen in je vakgebied. Ze zijn kosteloos te bekijken – ook wanneer je geen opleiding bij ons volgt.

Blijf op de hoogte met onze webinars

De financiële sector is constant in beweging. Het is dan ook belangrijk om de ontwikkelingen in je vakgebied te volgen. Wat zijn actuele thema’s? Hoe zijn de meningen daarover verdeeld? Tijdens onze webinars gaan professionals, hoogleraren en auteurs uit de financiële dienstverlening in op deze ontwikkelingen. De webinars zijn op elke device te volgen, verschaffen nieuwe inzichten en bieden interactie. De webinars zijn ook erg geschikt om samen met collega’s te bekijken. Zo kun je met elkaar het gesprek aangaan over het vakgebied.

Kijk live en stel vragen

Onze webinars hebben een interactief karakter. Bekijk je het webinar live? Dan kun je direct tijdens de uitzending vragen stellen via de chat.

On demand terug kijken

Komt de datum van het webinar niet uit? Dan kun je het op een later moment on demand terugkijken. Mocht je even weg moeten van je scherm, dan kunt het webinar eenvoudig pauzeren.

Bekijk ons laatste webinar

Webinar terugkijken

Nooit meer een webinar missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wilje op de hoogte gehouden worden over onze toekomstige webinars? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Dan laten wij het je weten als er een nieuw webinar gepland staat.
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.