Cedeo-erkenning NIBE-SVV opnieuw verlengd

De Cedeo-erkenning van NIBE-SVV is onlangs weer met 2 jaar verlengd. Cedeo is een onafhankelijke instantie voor de certificering van aanbieders van onder andere opleidingen.

Als aanbieder van opleidingen kom je alleen in aanmerking voor een Cedeo-erkenning als je de opleidingen aantoonbaar naar tevredenheid van je klanten hebt verzorgd. Tenminste 80% van de benaderde opdrachtgevers moet minimaal ‘tevreden’ zijn. NIBE-SVV heeft deze score ruimschoots behaald!

Klanttevredenheidsonderzoek

Om te achterhalen hoe het zit met die klanttevredenheid doet Cedeo elke 2 jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder (in)kopers van opleidingen. Cedeo legt hen een aantal gerichte vragen voor over hun ervaringen met de opleider. Pas als minimaal 80% van de ondervraagde klanten in hoge mate tevreden is over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings-, en natraject, krijg je de Cedeo-erkenning. En daarnaast moet je nog voldoen aan eisen die Cedeo stelt aan onder andere kwaliteit en continuïteit.

Om de Cedeo-erkenning te behouden moeten aanbieders elke 2 jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek afsluiten met een positief resultaat. Daardoor is de Cedeo-beoordeling altijd actueel.

Cedeo en het STAP-budget

Cedeo en de overheid hebben een waardevolle samenwerking. Mede dankzij onze Cedeo-erkenning is NIBE-SVV opgenomen in het STAP-scholingsregister.

Meer weten?

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!