Verbond en NIBE-SVV maken afspraken over samenwerking

Het Verbond van Verzekeraars en NIBE-SVV Opleidingen BV leggen hun samenwerking op het gebied van opleidingsprogramma’s voor verzekeraars vast. Het Verbond en NIBE-SVV hebben daarvoor onlangs een raamovereenkomst ondertekend. De partijen hebben als doel de kwaliteit en professionaliteit van het verzekeringskader verder te vergroten.

Gezamenlijke opleidingsprogramma’s

Het Verbond en NIBE-SVV spreken af gezamenlijk opleidingsprogramma’s te gaan ontwikkelen voor medewerkers binnen de verzekeringsbranche die aansluiten op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de branche.

Next Insurance Professional

Het eerste opleidingsprogramma is Next Insurance Professional. Vanaf september wordt deze leergang aangeboden in de Next Academy van NIBE-SVV. De leergang bestaat uit 4 modules en gaat in op de steeds sneller veranderende wereld. De deelnemers leren met innovatieve concepten een belangrijke, toekomstgerichte bijdrage te leveren aan hun organisatie.

Kwaliteit

Deze samenwerking combineert de kennis die het Verbond heeft van de verzekeringsbranche met de ervaring van NIBE-SVV als financieel opleider. De twee partijen gaan samen opleidingsprogramma’s ontwikkelen die nog beter bijdragen aan de vakbekwaamheid van medewerkers in de sector. Daarin vormen de technologische trends en ontwikkelingen een belangrijke leidraad.
 
Leo de Boer, directeur Schade en Algemene Beleidszaken van het Verbond: “NIBE-SVV is een gerenommeerde opleider in de financiële sector. Door de samenwerking met NIBE-SVV versterken we het opleidingsaanbod en de toegevoegde waarde voor onze leden en de hele verzekeringsbranche.”
 
Jeanette Hadderingh, directeur NIBE-SVV Opleidingen BV: “Het Verbond zit in het hart van de verzekeringsbranche en kent als geen ander de noodzaak tot vakmanschap om de klant echt centraal te kunnen zetten en als sector de maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Door onze expertises te bundelen, kunnen we samen bijdragen aan een sterke sector, aantrekkelijk als werkgever en met belangrijke toegevoegde waarde voor Nederland.”

Vragen over de nieuwe opleiding?

Op onze website vindt u meer informatie over de opleiding. Of stel uw vragen telefonisch aan een van onze opleidingsadviseurs via telefoon 035 - 7 506 155.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant

Op Woensdag, 13 December, 2023, 10:55

Duurzaamheid in de financiële sector: een onmisbare trend voor 2024

Vorige maand bespraken we de top 7 trends in de financiële dienstverlening, waarvan duurzaamheid er één is. Het blijkt een onmisbare trend te zijn. Hoewel er al jaren aandacht wordt besteed aan ESG en duurzaamheid, wijst de website Duurzaam Ondernemen erop dat de sector nog steeds voor aanzienlijke uitdagingen staat.

Lees verder
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!