Een kerstboodschap van NIBE-SVV

Namens het hele team van NIBE-SVV: gezellige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst! We wensen je een 2024 toe vol met nieuwe kennis en energie!

Terugblik op een geweldig jaar

2023 was een fantastisch jaar, bedankt voor alles! We hebben flink wat highlights gehad en willen graag samen met jou vooruitkijken naar wat er te wachten staat in 2024. Bekijk onze kerstboodschap in de video hieronder. 

 

Ook in 2024 staan we voor je klaar

Ook in het nieuwe jaar blijven we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. Verwacht updates over nieuwe opleidingen, samenwerkingen én evenementen. En natuurlijk hebben we nog meer interviews op de planning staan met mensen die bij ons werken, studeren of lesgeven.

Start nu al met je goede voornemens

Is een van je goede voornemens voor 2024 om een opleiding te volgen? Schrijf je dan nu alvast in en zet die eerste stap naar een geweldig jaar. Tip: bekijk of je dit jaar nog opleidingsbudget van je werkgever te besteden hebt. Laten we er samen een geweldig nieuw jaar van maken!

Groetjes,
Het team van NIBE-SVV

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!