Verdwijnt jouw opleidingsbudget in de prullenbak?

Het einde van 2020 is bijna in zicht. Een goed moment om het opleidingsbudget van je organisatie eens onder de aandacht te brengen.

Een opleiding op kosten van de werkgever

Veel organisaties hebben een opleidingsbudget voor de ontwikkeling van medewerkers. Medewerkers kunnen een aanvraag indienen om op kosten van de organisatie een opleiding of training te volgen. Maar gebeurt dat ook?

Miljoenen euro's niet gebruikt

De kans is groot dat een deel van het beschikbare opleidingsgeld niet is benut. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst een kwart van alle werknemers niet weet of de organisatie waarvoor ze werken een opleidingsbudget heeft. En dat betekent dus ook dat dit 'potje' meestal niet wordt opgemaakt. En zo lopen veel medewerkers een opleiding mis. Zonde natuurlijk! Zeker nu de arbeidsmarkt door corona ingrijpend verandert en een sterke positie op de arbeidsmarkt belangrijk is.

Laat deze kans niet liggen

De kans is groot dat er ook in jouw organisatie nog een flinke hoeveelheid opleidingsgeld beschikbaar is. Informeer hier eens naar bij je manager of bij de afdeling Personeelszaken. Misschien is dit het perfecte moment voor jou om je in te schrijven voor een opleiding of training!

Voor elk wat wils

Of je nu een inleidende, verbredende of verdiepende opleiding zoekt; bij NIBE-SVV vind je altijd een opleiding die bij jou, bij jouw ontwikkelingsbehoefte én je budget past.
 
En laat je door corona niet tegenhouden. Bij de klassikale opleidingen van NIBE-SVV staat veiligheid voorop en houden we ons aan de RIVM-richtlijnen. Daarnaast kun je een training of opleiding net zo makkelijk vanuit huis volgen: via e-learning of in de Virtual Classroom.

Meer weten?

Mis deze kans niet en maak gebruik van het opleidingsbudget dat je organisatie nog beschikbaar heeft voor dit boekjaar. Bekijk hier het opleidingsaanbod van NIBE-SVV.
En heb je hulp nodig bij je studiekeuze? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs via 035 – 7 506 155.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?