Feestelijke start van samenwerking tussen NIBE-SVV en AethiQs

NIBE-SVV, dé vakopleider voor financieel professionals, slaat de handen ineen met strategisch adviesbureau AethiQs. Samen ontwikkelen ze de praktijkgerichte leergang Risicomanagement. Het tekenmoment van deze prachtige samenwerking is vastgelegd op de foto. Een feestelijke start voor een gloednieuwe CRO-leergang, die gepland staat voor april 2024!

De vraag naar risk- en complianceopleidingen is groot

NIBE-SVV en AethiQs zien dat er een grote behoefte is aan risicomanagementopleidingen. Veel professionals kennen de termen en begrippen van risicomanagement, maar missen de vertaalslag naar de praktijk. En dat is exact waarom er met veel passie en toewijding aan een gloednieuwe leergang Risicomanagement voor de (toekomstige) Chief Risk Officer wordt gewerkt.

Perfect afgestemd op de visie van NIBE-SVV

Deze leergang is een absolute must voor de Risk- en Complianceleerlijn binnen het opleidingsaanbod van NIBE-SVV, dat streeft naar het allerbeste en meest complete opleidingsaanbod voor de financieel dienstverlener.

Voor wie is de leergang risicomanagement? 

Voor professionals in het bedrijfsleven die zich graag willen specialiseren in het vakgebied risicomanagement. Tijdens de leergang word je klaargestoomd voor een carrière als Chief Risk Officer (CRO). Omdat de leergang crosssectoraal is, maakt het als deelnemer niet uit in welke sector je werkt.

Meer info 

De leergang Risicomanagement is nu nog volop in ontwikkeling. Wil je het startmoment in april niet mislopen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!