Nieuwe klassikale examentrainingen DSI PT voor beleggingsadviseur en vermogensbeheerder particulier

Het nieuwe Periodieke Toetsprogramma DSI toetst niet langer alleen op integriteit, maar ook op kennis en vaardigheden. Door deze verzwaarde toetsingseisen is een gedegen voorbereiding belangrijker dan ooit. Vooral voor beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders particulier, voor wie een uitgebreide toets geldt. Speciaal voor deze professionals heeft NIBE-SVV extra examentrainingen ontwikkeld: behalve digitaal kunnen zij zich nu ook klassikaal voorbereiden op DSI PT.

Doorloop alle toetsonderdelen

Als beleggingsadviseur of vermogensbeheerder particulier wilt u zich zo effectief en efficiënt mogelijk voorbereiden op de DSI PT. Met onze nieuwe klassikale examentrainingen (te bestellen met of zonder examenvoucher) doorloopt u in slechts 1 bijeenkomst alle onderdelen van de toets, aan de hand van voorbeeldexamenvragen. U maakt kennis met kenniscases, situational judgement-vragen en filmpjes. De combinatie van examentraining en examenvoucher is extra gunstig geprijsd.

Krijg persoonlijke feedback

De bijeenkomsten hebben een sterk interactief karakter. U oefent alle toetsonderdelen met een ervaren docent, die u persoonlijke feedback geeft en u voorziet van voor het examen nuttige informatie.

Blijf op de hoogte van de actualiteiten

U ontvangt bij elke examentraining een tekstboek met actualiteiten. In dit tekstboek komen alle onderwerpen die op de DSI-themalijsten staan aan de orde.

Kies de training die bij u past

Het nieuwe aanbod aan klassikale examentrainingen DSI PT bestaat uit de volgende 3 producten voor de beleggingsadviseur en/of de vermogensbeheerder particulier:

Meer weten?

Bekijk ons volledige aanbod aan (klassikale én digitale) examentrainingen DSI PT
U kunt ook contact opnemen met Anke Boonman via a.boonman@nibesvv.nl of 020 7606 900.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!