Clemens Spoorenberg afgetreden als voorzitter EBTN

Na twee opeenvolgende zittingsperioden is Clemens Spoorenberg per 1 januari afgetreden als voorzitter van de European Banking & Financial Services Association (EBTN), het Europese verbond van opleidingsinstituten in de bancaire sector. Spoorenberg, tevens voormalig vicedirecteur van NIBE-SVV, gaat met pensioen. Ruim tien jaar is hij betrokken geweest bij EBTN, waarvan hij het voorzitterschap sinds 2011 vervulde. Spoorenberg is begin dit jaar opgevolgd door Colin Morrison, algemeen directeur van de Chartered Banker Institute. 

Spoorenberg: “Ik ben trots op wat we met z’n allen hebben bereikt. Trots en dankbaar. De jaren vliegen voorbij, zeker je hard werkt en de verantwoordelijk draagt voor een internationaal netwerk van inspirerende professionals. Maar de tijd is rijp. Ik ga nu vooral genieten van mijn familie. Het was mij een groot genoegen en een groot voorrecht om zo’n prachtige onderneming te mogen voorzitten. Ik dank mijn collega’s voor hun loyaliteit en vriendschap.”

Morrison: “Clemens Spoorenberg was een opmerkelijk voorzitter. EBNT heeft een hoop veranderingen moeten ondergaan, maar intussen ligt er een solide basis voor een gezonde toekomst. Dat danken we aan Clemens’ leiderschap. Mede namens alle leden EBTN, wil ik Clemens bedanken voor zijn enorme toewijding en de grootse prestaties die hij gedurende zijn zes jaar voorzitterschap heeft geleverd. Ik wens Clemens en zijn familie het allerbeste.”

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!