Beschikbaarheid internetbankieren realtime zichtbaar

Betaalvereniging Nederland toont voortaan realtime de beschikbaarheid van internetbankieren en mobiel bankieren van 7 Nederlandse banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank en Triodos Bank. 

De actuele beschikbaarheid wordt getoond op een online dashboard, met behulp van gegevens die de banken continu aan de Betaalvereniging ter beschikking stellen. Iedereen kan op het dashboard direct zien of bij de deelnemende banken online bankieren mogelijk is, met desktop of laptop (internetbankieren), maar ook met smartphone of tablet (mobiel bankieren). Overigens was de gemiddelde online beschikbaarheid van de banken in 2015 99,7%.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.