Voordeliger uit met een HBO Bachelor- of Masteropleiding

Als financieel dienstverlener let u er natuurlijk op dat uw klanten niet meer geld uitgeven dan nodig is. Maar hoe doet u dat zelf als u een erkende HBO Bachelor- of Masteropleiding wilt volgen? Weet u dat u verschillende mogelijkheden kunt benutten om voordeliger uit te zijn? En dat er meer aantrekkelijke kanten aan onze opleidingen zitten? In dit artikel praten we u graag even bij.

In samenwerking met businesspartners NCOI Hogeschool en NCOI University of Applied Sciences biedt NIBE-SVV een breed aanbod erkende HBO Bachelor- en Masteropleidingen gericht op Financial Services. Met deze opleidingen verbreedt en verdiept u uw kennis en blijft u relevant voor uw klant én voor uw werkgever. Het diploma of getuigschrift dat u aan het eind van de rit ontvangt zorgt er bovendien voor dat u sterker staat in de arbeidsmarkt.

Vrijstelling binnen onze HBO Bachelor Financial Services Management (FSM)

Een van onze populairste opleidingen is de HBO Bachelor Financial Services Management (FSM). Met deze opleiding legt u een stevig fundament voor een mooie (vervolg)carrière in de financiële dienstverlening. Heeft u een Wft-diploma in uw bezit? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een vrijstelling. Dat levert u een flinke kostenbesparing op van € 600,- à € 700,-. Bovendien verkort u daarmee de studieduur.

Studiefinanciering voor volwassenen (LLLK)

Er zijn meer mogelijkheden om voordeliger uit te zijn. Betaalt uw werkgever uw studie niet? Vanaf september 2017 kan iedereen tot 55 jaar tegen heel gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid om een HBO Associate degree-, HBO Bachelor- of Masteropleiding te volgen. Dit heet het levenlanglerenkrediet. De Ad-, Bachelor- en Masteropleidingen die NIBE-SVV aanbiedt, vallen ook onder deze regeling. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Lees alles over deze aantrekkelijke studiefinanciering.

Benut uw opleidingsbudget

Bovendien komt het vaak voor dat organisaties hun opleidingsbudget, waarmee opleidingen en trainingen van medewerkers worden betaald, niet helemaal benutten. Ook dat biedt aantrekkelijke mogelijkheden. Het loont zeker de moeite om even bij de verantwoordelijke manager of afdeling aan te kloppen.

Langer of korter studeren

Ook als het gaat om de tijdsduur van uw opleiding zijn er mogelijkheden. Voor een HBO-studie staat wettelijk vier jaar. Maar u kunt langer of korter over een deeltijdopleiding doen. Bij een verhuizing, nieuwe baan of geboorte van een kind schiet studeren er weleens bij in. Of er zijn andere redenen waarom studeren even niet uitkomt. Dat is bij NIBE-SVV geen probleem. Wij bieden studenten de gelegenheid om de studieperiode tot zes jaar te verlengen. Dat geeft ze de ruimte om hun opleiding in een rustiger tempo af te ronden.

Opleidingsadvies nodig?

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk opleidingsadvies? Bel ons dan op 035 - 7 506 155 of laat op onze website een terugbelverzoek achter. Onze opleidingsadviseurs zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!