Studeren vanuit huis via e-learning

Dat u thuis moet blijven in verband met het coronavirus betekent niet dat u zich niet (verder) kunt ontwikkelen. Met behulp van e-learning studeert u namelijk eenvoudig vanuit huis, op door u gekozen tijden. Bent u al gestart met een van onze klassikale opleiding van NIBE-SVV? Dan zetten wij dit indien mogelijk om naar een opleiding in onze Virtual Classroom. Wij zullen in dat geval zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Op deze pagina leest u meer over onze Virtual Classroom.

Studeren via e-learning

Als u kiest voor e-learning, dan volgt u een opleiding op eigen gelegenheid, op een tijd en plaats die u bepaalt, onder persoonlijke begeleiding van een docent. Hoe lang u over de opleiding doet, maakt u zelf uit. Wel neemt u deel aan dezelfde examens als bij de reguliere dag- en avondopleiding. Via de online leeromgeving e-Connect heeft u regelmatig contact met uw begeleider, maar ook met medestudenten. Zo krijgt u toch de inspiratie en motivatie die u anders in bijeenkomsten zou opdoen. Voordat u aan de opleiding begint, bespreekt u telefonisch de leerstof met uw begeleider. Voor de afronding van uw module heeft u opnieuw contact. Zo weet u precies wat er van u wordt verwacht tijdens het examen of de afrondende opdracht.

Verschil Virtual Classroom en e-learning

Bij e-learning studeert u in uw eigen tijd en op uw eigen tempo. Dan kunt u dus uw eigen tijd bepalen, wanneer het u uitkomt. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u kinderen heeft die ook vanuit huis les krijgen en uw aandacht vragen.

Bij de Virtual Classroom zit u achter uw eigen computer op een vast tijdstip samen met uw medestudenten en de docent. De docent geeft online een interactieve les. Maar daarnaast maakt u ook gebruik van e-learning.
Hieronder zetten wij de voordelen van zowel e-learning als de Virtual Classroom op een rij, zodat u een goede afgewogen keuze kunt maken voor de variant die het best bij u past.

E-learning Virtual Classroom
  • U studeert wanneer het u uitkomt
  • U kunt langer doen over stof die u ingewikkeld vindt
  • U kunt stof die u eenvoudig vindt sneller afronden
  • Eenvoudig in privéleven te passen
  • Interactieve lessen op een vast moment
  • Overleggen met docent en studiegenoten
  • Direct vragen stellen
  • U maakt ook gebruik van e-learning


Wilt u weten of we de opleiding van uw keuze ook in e-learning aanbieden? Bekijk dan hier een volledig overzicht van onze opleidingen via e-learning.

Meer weten?
Heeft u nog vragen over onze opleidingen via e-learning? Neem dan contact met ons op via 035 - 7 506 155 of mail naar info@nibesvv.nl.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!